Χαλκιδική: Φόρτωσε το όχημά του με λαθραία προϊόντα καπνού

Χαλκιδική: Φόρτωσε το όχημά του με λαθραία προϊόντα καπνού

Συνολικά βρέθηκαν 469 πακέτα τσιγάρων και 53 συσκευασίες καπνού

Xalkidiki-tsigara
Μπλόκο στο όχημα που οδηγούσε ένας 52χρονος Έλληνας στην περιοχή Καλλικράτεια της Χαλκιδικής έστησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Μουδανιών, που είχαν δεχθεί πληροφορίες ότι διακινεί λαθραία προϊόντα καπνού. Οι έρευνες στο όχημα, αλλά και στο σπίτι του, τις επιβεβαίωσαν.

Συνολικά, βρέθηκαν 469 πακέτα τσιγάρων και 53 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν ταινίες του ειδικού φόρου κατανάλωσης και οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 52χρονου. Τα λαθραία είδη κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο αρμόδιο Τελωνείο, για να υπολογιστούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Συλλήψεις και σε Λιβαδειά και Ιωάννινα

Από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Λιβαδειάς ένας 54χρονος Έλληνας που είχε στην κατοχή του μία συσκευασία με αδασμολόγητο καπνό βάρους 800 γραμμαρίων και από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 51χρονος αλλοδαπός με μια συσκευασία με αδασμολόγητο καπνό βάρους 850 γραμμαρίων και 30 πακέτα τσιγάρων.

Στα Ιωάννινα, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν αλλοδαπό όταν στην κατοχή του και σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν 18 πακέτα τσιγάρων και 25 συσκευασίες καπνού χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης τα οποία κατασχέθηκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης