Άγρια επίθεση δέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης σύμβουλος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στο Χαλάνδρι. Ο Γιάννης Αναστασάκος, σύμφωνα με πληροφορίες, ξυλοκοπήθηκε ανηλεώς από άγνωστο στο πάρκινγκ του μετρό στο Χαλάνδρι. Στο συγκεκριμένο σημείο είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο του και ένα άτομο τον περίμενε την ώρα που πλησίαζε το όχημα, τον ξυλοκόπησε άγρια και εξαφανίστηκε.
Ο κ. Αναστασάκος, ο οποίος συμμετέχει στην επιτροπή για την αντιμετώπιση της αθλητικής βίας, μετεφέρθη στο νοσοκομείο με θλαστικά τραύματα και κάταγμα στο χέρι. Το θύμα, που στο παρελθόν έχει διατελέσει διευθύνων σύμβουλος της AGB, πήρε εξιτήριο και οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που χειρίζονται την υπόθεση προσπαθούν να διαπιστώσουν τα κίνητρα για να φθάσουν στην ταυτότητα των δραστών.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!