Παναγιώτης–Ραφαήλ: Ολοκληρώθηκε η θεραπεία του στη Βοστώνη

Παναγιώτης–Ραφαήλ: Ολοκληρώθηκε η θεραπεία του στη Βοστώνη

Ο μικρός Παναγιώτης–Ραφαήλ συγκίνησε το πανελλήνιο με την περιπέτεια της υγείας του - Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειάς του

panagiwtis-rafail1
Ολοκληρώθηκε η γονιδιακή θεραπεία που υπεβλήθη ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ, που μετέβη για τον σκοπό αυτό σε νοσοκομείο της Βοστώνης.

«Η θεραπεία ολοκληρώθηκε!! Το όνειρο μας, χάρη σε όλους εσάς, έγινε πραγματικότητα!! Σας ευχαριστούμε πολύ, η αγάπη σας μας έφερε εδώ!! Να είστε όλοι καλά!!!!», αναφέρει η σελίδα «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ» στο Facebook.

Το αγοράκι είχε διαγνωστεί με νωτιαία μυϊκή ατροφία και για να μεταβεί στις ΗΠΑ χρειάστηκε να συγκεντρωθούν, μέσω εράνου, 3 εκατ. ευρώ.

Μετά τις εξετάσεις που έδειξαν ότι ο Παναγιώτης-Ραφαήλ μπορούσε να λάβει την πρωτοποριακή γονιδιακή θεραπεία, όλοι ελπίζουν ότι θα βγει νικητής από τη μάχη που δίνει.

Η θεραπεία ολοκληρώθηκε!! Το όνειρο μας, χάρη σε όλους εσάς, έγινε πραγματικότητα!! Σας ευχαριστούμε πολύ, η αγάπη σας μας έφερε εδώ!! Να είστε όλοι καλά!!!!

Δημοσιεύτηκε από Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ στις Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019

Διαβάστε εδώ πώς εξήγησε ο Δρ. Βασίλειος Δάρρας στο ygeiamou.gr και στο protothema.gr τα επόμενα βήματα για την αποθεραπεία του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης