Δραπέτευσε από τον Δομοκό ο δολοφόνος Μυκονιάτη επιχειρηματία

Δραπέτευσε από τον Δομοκό ο δολοφόνος Μυκονιάτη επιχειρηματία

Ο 40χρονος Πολωνός ήταν ο δράστης της άγριας δολοφονία του Μίμη Ζουγανέλη και θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος

astynomia_2903
Δυο επικίνδυνοι κακοποιοί που εξέτιαν βαριές ποινές για σοβαρά αδικήματα κατάφεραν να γίνουν... καπνός, εκμεταλλευόμενοι τις ολιγοήμερες άδειες που του δόθηκαν από το Κατάστημα Κράτησης του Δομοκού, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις αστυνομικές υπηρεσίες!

Ο ένας από τους δύο κρατούμενους, που έπρεπε να είχε επιστρέψει την περασμένη Δευτέρα, είναι ο 40χρονος Πολωνός Dominik Tomas Grzegorzko, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε ποινή ισόβιας κάθειρξης και κάθειρξης 20 ετών για ανθρωποκτονία με πρόθεση κατά συναυτουργία για την άγρια δολοφονία του Μυκονιάτη επιχειρηματία Μίμη Ζουγανέλη και θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος!

Το έγκλημα είχε γίνει στις 5 Οκτωβρίου 2010 από τον 31χρονο -τότε- δράστη, την 28χρονη ομοεθνή του χορεύτρια Margarita Piatek η οποία διατηρούσε σχέση με το 73χρονο θύμα και έναν ακόμη συμπατριώτη τους. Οι τρεις τους έδεσαν με καλώδιο τον επιχειρηματία και τον τραυμάτισαν μέχρι θανάτου με σπασμένα γυαλιά και τη μασιά από το τζάκι για να τους αποκαλύψει τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου του, από το οποίο άρπαξαν 1.050.000 ευρώ!

Πολυετή ποινή κάθειρξης, αλλά για διακίνηση ναρκωτικών, εξέτιε και ένας 34χρονος αλλοδαπός που έπρεπε να επιστρέψει στις φυλακές την Τετάρτη, αλλά φρόντισε να... παρατείνει την άδειά του! Για τον εντοπισμό και των δυο δραπετών διενεργούν έρευνες αστυνομικοί από υπηρεσίες της Φθιώτιδας και των γύρω νομών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης