Λαμία: Θρήνος στην κηδεία του 15χρονου Μάριου

Λαμία: Θρήνος στην κηδεία του 15χρονου Μάριου

Με δάκρυα στα μάτια, συγγενείς και συμμαθητές συνόδευσαν το αδικοχαμένο παιδί στην τελευταία του κατοικία - Τραγικές φιγούρες ήταν ο γιατρός πατέρας του και η μητέρα του 

IMG-29b5cc8ade4dbe6803a4c3e2210e1a5e-V_copy
Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης κηδεύτηκε το απόγευμα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Λαμία ο 15χρονος Μάριος, που βρήκε τραγικό θάνατο ενώ έκανε ποδήλατο μαζί με τον δίδυμο αδελφό του και έναν φίλο τους στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας. Την ίδια ώρα, ο οδηγός που παρέσυρε το άτυχο παιδί αφέθηκε ελεύθερος.

Με δάκρυα στα μάτια, συγγενείς και συμμαθητές συνόδευσαν το αδικοχαμένο παιδί στην τελευταία του κατοικία. Τραγικές φιγούρες ήταν ο γιατρός πατέρας του, που ήταν από τους πρώτους που έτρεξε να βοηθήσει το τραυματισμένο παιδί του, αλλά και η επίσης γιατρός μητέρα του, που εφημέρευε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο Μάριος.

Συλλυπητήρια μηνύματα στην οικογένεια του άτυχου 15χρονου έστειλαν ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Γυμνασίου Λαμίας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου Λαμίας, ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας, ο ΠΑΣ Λαμίας και ο Αθλητικός Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών Καράτε ο "Μέγας Αλέξανδρος" και ο Σύλλογος Διαιτητών Φθιώτιδας.

Ο 44χρονος Αλβανός οδηγός που προκάλεσε το θανατηφόρο δυστύχημα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ο οποίος έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος. Η δικογραφία σε βάρος του θα σχηματιστεί όταν βγουν τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, για να διαπιστωθεί εάν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών, πράγμα που ο ίδιος αρνείται μέσω της δικηγόρου του:

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας λύπη για το τροχαίο και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια. Ποτέ δεν ήθελε να προκαλέσει τόσο βαθύ πόνο τόσο την οικογένεια του άτυχου παιδιού όσο και στη δική του οικογένεια...», δήλωσε η δικηγόρος του 44χρονου στο Star Κεντρικής Ελλάδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης