Αλβανικό λεωφορείο βρέθηκε γεμάτο λαθραία είδη

Αλβανικό λεωφορείο βρέθηκε γεμάτο λαθραία είδη

Οι τελωνειακοί βρήκαν πλήθος αφορολόγητα είδη 

Ptolemaida-tsiagara-kapnos
Συστηματικό λαθρεμπόριο όλων των ειδών φαίνεται πως έκανε ένας 55χρονος Αλβανός ιδιοκτήτης Ι.Χ. λεωφορείου που εκτελούσε δρομολόγια από την πατρίδα του προς την Ελλάδα, αλλά στις «δουλειές» του έβαλαν τέλος οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην Κρυσταλλοπηγή.

Όταν έκαναν έλεγχο μαζί με υπαλλήλους του Τελωνείου στο όχημα που οδηγούσε ο 55χρονος αλλοδαπός, βρήκαν πλήθος αφορολόγητα είδη και συγκεκριμένα 550 πακέτα καπνού συνολικού βάρους 13 κιλών και 750 γραμμαρίων, τρία κιλά και 68 γραμμάρια χύμα καπνού, 60 πακέτα τσιγάρων, 12 σακούλες καπνού συνολικού βάρους έξι κιλών, αλλά και 33 δοχεία με 134 λίτρα αλκοολούχων ποτών αμφίβολης ποιότητας και προέλευσης και τέσσερις φιάλες που περιείχαν 49,4 λίτρα φθοριούχου ψυκτικού υγρού!

Όλα τα λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Τελωνείο Κρυσταλλοπηγής για να υπολογιστούν τα διαφυγόντα έσοδα του ελληνικού δημοσίου, ενώ κατασχέθηκε και το λεωφορείο του δράστη, που οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας και του ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και λαθρεμπορία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης