Ταλαιπωρία 15 ημερών στη Συγγρού λόγω έργων

Ταλαιπωρία 15 ημερών στη Συγγρού λόγω έργων

Στο ρεύμα ανόδου - Από το ύψος της Καλλιρρόης μέχρι τη Φραντζή η κυκλοφορία θα διεξάγεται από μια λωρίδα

erga-sigr
Ταλαιπωρία περιμένει για τις επόμενες 15 ημέρες τους οδηγούς που χρησιμοποιούν τη λεωφόρο Συγγρού για να φτάσουν στο κέντρο της Αθήνας λόγω έργων στο τμήμα από τη συμβολή με την Καλλιρρόης μέχρι την Φραντζή.

Λόγω των έργων για την αποκάτασταση βλαβών στο οδόστρωμα, το οποίο έχει υποστεί καθίζηση, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μόνο από μια λωρίδα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τον πολεοδόμο-συγκοινωνιολόγο Ευθύμιο Μπακογιάννη δύο είναι τα χρονικά σημεία μέσα στην ημέρα στα οποία αναμένεται το σημαντικότερο πρόβλημα.

«Σήμερα υπάρχουν δύο χρονικές περίοδοι μέσα στην ημέρα που η Συγγρού παρυσιάζει σημαντική ανάσχεση. Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις των κυκλοφοριακών φόρτων προκύπτει ότι καθημερινά από τις 7:45 έως τις 9 το πρωί η Συγγρού παρουσιάζει σημαντική ανάσχεση από το υψος του Άγιου Σώστη ενώ σταδιακά μέχρι τις 10 περιορίζεται στο τμήμα από Καλλιρρόης μέχρι Φραντζή« εξηγεί ο κ. Μπακογιάννης στον Ελεύθερο Τύπο.

Όσο για το απόγευμα, η αιχμή, σύμφωνα με τον κ. Μπακογιάννη, εντοπίζεται καθημερινά από τις 17:00 έως τις 19:00 στο ύψος από την Καλλιρρόης και προς την Αθήνα.

Η Περιφέρεια Αττικής που εκτελεί τα έργα παρακαλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν τις ειδικές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης