Η Αγγελική Νικολούλη που ερευνούσε την υπόθεση της εξαφανισης του Δημήτρη Γραικού πριν από μήνες είχε αιφνιδιάσει τον έμπορο και του είχε ζητήσει να ακολουθήσουν με το αυτοκίνητο του την ίδια διαδρομή της μοιραίας νύχτας. Στην αρχή αρνήθηκε αλλά μετά δέχτηκε να απαντήσει στα ερωτήματα της ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητο του. Η δημοσιογράφος εντόπισε τις αντιφάσεις του και του ζήτησε να πάνε στην κτηνοτροφική μονάδα του. Εκεί διαπίστωσε πως σε ένα σημείο υπήρχαν πρόσφατες παρεμβάσεις με τσιμέντο. Όταν ρωτήθηκε σχετικά της απάντησε πως έκανε κάποιες εργασίες.
Δείτε το βίντεο από το Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη να κάνει την επίμαχη διαδρομή με τον καθ' ομολογία δράστη:
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας