Διέρρηξε πέντε μαγαζιά στη Χίο σε μια εβδομάδα

Διέρρηξε πέντε μαγαζιά στη Χίο σε μια εβδομάδα

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε ο 20χρονος όταν έκανε τις κλοπές και κατασχέθηκαν ως πειστήρια

Xios-diarrixeis
Τέλος στην δράση του κουκουλοφόρου διαρρήκτη που ρήμαζε τις επιχειρήσεις στη Χίο την τελευταία εβδομάδα, έβαλε η έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας. Ως τώρα, εξιχνιάστηκαν πέντε διαρρήξεις σε καταστήματα, που συνοδεύτηκαν και από αρκετές ζημιές.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη ένας 20χρονος αλλοδαπός, ο οποίος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του παραβίασε με κατσαβίδι τις εισόδους πέντε καταστημάτων προκαλώντας φθορές αξίας άνω των 500 ευρώ και άρπαξε κατά περίπτωση από το εσωτερικό τους χρήματα, μια μονάδα υπολογιστή και τρία κινητά αξίας άνω των 1.800 ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε ο 20χρονος όταν έκανε τις κλοπές και κατασχέθηκαν ως πειστήρια, καθώς είχε καταγραφεί με αυτά από κάμερες ασφαλείας.

Επίσης, βρέθηκε το μήκους 18 εκατοστών κατσαβίδι που χρησιμοποιούσε. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές και για διακεκριμένες φθορές σε βαθμό πλημμελήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης