Πέλλα: Αγκάλιασαν ηλικιωμένη για να της κλέψουν τον χρυσό σταυρό!

Πέλλα: Αγκάλιασαν ηλικιωμένη για να της κλέψουν τον χρυσό σταυρό!

 Αμέσως μετά οι γυναίκες ψέλλισαν ότι έκαναν λάθος και έσπευσαν να εξαφανιστούν, αλλά η 76χρονη διαπίστωσε έκπληκτη ότι είχε κάνει φτερά ο χρυσός σταυρός με την αλυσίδα αξίας 500 ευρώ που φορούσε στο λαιμό της

xrysos-stavros-alisida
Ξαφνιάστηκε μια ηλικιωμένη γυναίκα που περπατούσε σε έναν δρόμο σε περιοχή της Πέλλας το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν ξαφνικά δυο άγνωστές της γυναίκες όρμησαν κατά πάνω της και άρχισαν να την... αγκαλιάζουν, ενώ λίγο πιο μακριά βρισκόταν ένας άνδρας που δεν συμμετείχε στην... επίθεση αγάπης!

Όταν οι γυναίκες ψέλλισαν ότι έκαναν λάθος και έσπευσαν να εξαφανιστούν, η 76χρονη διαπίστωσε έκπληκτη ότι είχε κάνει φτερά ο χρυσός σταυρός με την αλυσίδα αξίας 500 ευρώ που φορούσε στο λαιμό της! Αμέσως ενημέρωσε άνδρες της Ασφάλειας για την κλοπή και εκείνοι δεν άργησαν να εξακριβώσουν τα στοιχεία μιας 38χρονης και του 41χρονου συνεργού της, ενώ παραμένει άγνωστη η δεύτερη γυναίκα. Κανείς τους, όμως, δεν εντοπίστηκε και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ οι αναζητήσεις συνεχίζονται.

*** Πιο... άτυχη στάθηκε μια 26χρονη Ελληνίδα που άρπαξε με την ίδια μέθοδο της αγκαλιάς την χρυσή αλυσίδα με σταυρό που φορούσε στο λαιμό της μια 83χρονη γυναίκα στη Βέροια. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας την εντόπισαν άμεσα το πρωί της Δευτέρας, την συνέλαβαν και βρήκαν στην κατοχή της τα τιμαλφή που αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη.

*** Θύμα παρόμοιας επίθεσης έπεσε και ένας... νεαρός που περπατούσε στην πλατεία Καράβι στο κέντρο της Λαμίας. Ξαφνικά, ένας νεαρός Ρομά πλησίασε από πίσω τον ανυποψίαστο 24χρονο, άρπαξε την αλυσίδα από τον λαιμό του και το έβαλε στα πόδια. Ο 18χρονος δράστης κατάφερε να διαφύγει, αλλά ο 24χρονος τον αναγνώρισε από τις φωτογραφίες σεσημασμένων που του έδειξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και αναζητείται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης