Πανελλαδικές: Σήμερα ανακοινώνει το υπουργείο Παιδείας την εξεταστέα ύλη, αλλά... για το 2020!

Πανελλαδικές: Σήμερα ανακοινώνει το υπουργείο Παιδείας την εξεταστέα ύλη, αλλά... για το 2020!

Τα «παράδοξα» του Γαβρόγλου

kostas-gavroglou
Την εξεταστέα ύλη στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα αλλά για... του χρόνου αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα το υπουργείο Παιδείας.

Υστερα από πολύμηνες τροποποιήσεις το υπουργείο αποφάσισε το εξής παράδοξο: Να ανακοινώσει σήμερα την εξεταστέα ύλη των Πανελλαδικών Εξετάσεων στις οποίες θα διαγωνιστούν του χρόνου, το 2020, οι φετινοί μαθητές της Β' Λυκείου.

Η εξεταστέα ύλη, όπως ήδη έχει ανακοινώσει ο υπουργός Κώστας Γαβρόγλου, θα είναι αυξημένη στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.

Ωστόσο το ακριβές σύστημα με το οποίο θα διαγωνισθούν στη συγκεκριμένη ύλη οι μαθητές της Β' Λυκείου αναμένεται να ανακοινωθεί από τον επόμενο μήνα και μετά.

Σύμφωνα με τα έως στιγμής δεδομένα οι σημερινοί μαθητές της Β' Λυκείου θα δώσουν εξετάσεις με το νέο σύστημα πρόσβασης στα Πανεπιστήμια, δηλαδή σε τέσσερα μαθήματα, τα οποία θα διδάσκονται έξι ώρες εβδομαδιαίως. Το νέο σύστημα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα περιλαμβάνει τμήματα που θα «κοκκινίζουν» και τμήματα που θα «πρασινίζουν» στο Μηχανογραφικό που θα συμπληρώνουν οι υποψήφιοι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης