Βόλος: Στον φούρνο και το οικόπεδό του έκρυβε χασισόδεντρα

Βόλος: Στον φούρνο και το οικόπεδό του έκρυβε χασισόδεντρα

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 24 αποξηραμένα τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης ύψους 50 εκατοστών

xasiso12
Στα μαλακά έπεσε ένας 41χρονος αρτοποιός που είχε συλληφθεί στον Βόλο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι έκαναν έρευνες στον φούρνο και τα δυο σπίτια του και κατέσχεσαν ξεριζωμένα χασισόδεντρα και ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Συγκεκριμένα, είχαν βρεθεί 24 αποξηραμένα τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης ύψους 50 εκατοστών, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 46,5 γραμμαρίων, άλλες δύο συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης και δύο συσκευές αποξήρανσης. Όλα αυτά, είχαν ως αποτέλεσμα ο 41χρονος να συλληφθεί και να του ασκήσει ο εισαγγελέας δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Κατά την απολογία του στον ανακριτή, ο αρτοποιός παραδέχτηκε ότι κάνει περιστασιακά χρήση ναρκωτικών, όμως ισχυρίστηκε ότι τα 24 δενδρύλλια που βρέθηκαν σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του, δεν ήταν δικά του αλλά τα καλλιεργούσε άγνωστος χωρίς να το γνωρίζει εκείνος. Τελικά, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος ως τη δίκη του με εγγύηση 1.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης