Ξύλο σε διαιτητές από παίκτες και παράγοντες στην Κω!

Ξύλο σε διαιτητές από παίκτες και παράγοντες στην Κω!

Ποδοσφαιριστές και μέλη της διοίκησης χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές τους διαιτητές

kos-epeisodia-ean
Ως την φιλήσυχη Κω έφτασε ο χουλιγκανισμός και μάλιστα με πρωταγωνιστές τους παίκτες και τους παράγοντες μιας ποδοσφαιρικής ομάδας της Β’ κατηγορίας Δωδεκανήσου, που ξέσπασαν με άγριο ξύλο κατά του διαιτητή και του ενός βοηθού του αγώνα τους στο πλαίσιο του ομίλου Νήσων, το περασμένο Σάββατο!

Τα σφυρίγματα του διαιτητή και οι υποδείξεις του επόπτη κατά την διάρκεια της αναμέτρησης δεν άρεσαν καθόλου τη μια ομάδα, με αποτέλεσμα τόσο κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές όσο και μέλη της διοίκησης να τους επιτεθούν χτυπώντας τους με γροθιές και κλωτσιές! Με την επέμβαση αστυνομικών του τοπικού τμήματος, συνελήφθησαν δυο Έλληνες ηλικίας 36 και 35 χρόνων που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει άλλους δυο Έλληνες ηλικίας 35 και 30 χρόνων.

*** Στο Αγρίνιο, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος ένας 23χρονος που συνελήφθη επειδή πέταξε πυρσό στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα μεταξύ Παναιτωλικού και Παναθηναϊκού. Ωστόσο, δεν θα ξαναδεί την ομάδα του σε κανένα άθλημα, καθώς του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι που αφορούν την απαγόρευση προσέλευσής του σε κάθε αθλητική εκδήλωση του Παναιτωλικού, ανεξαρτήτως αθλήματος, αλλά και το παρών στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής του πριν από την έναρξη κάθε αθλητικής εκδήλωσης του συλλόγου!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης