Ηράκλειο: Θανάτωσε δυο σκυλιά γιατί της έτρωγαν τις κότες

Ηράκλειο: Θανάτωσε δυο σκυλιά γιατί της έτρωγαν τις κότες

Η 75χρονη τα θανάτωσε με φόλες και τα έβαλε στην αποθήκη της

kotets1
Με φωτογραφίες- ντοκουμέντα που δείχνουν μία ηλικιωμένη να κρύβει σε ένα τσουβάλι τα δυο σκυλιά που δηλητηρίασε και να το βάζει στην αποθήκη της, απέδειξαν τα μέλη φιλοζωικού σωματείου στον ιδιοκτήτη των ζώων ότι η 75χρονη ήταν υπαίτια για την εξαφάνισή τους!

Οι γείτονες στο χωριό Πανόραμα του Ηρακλείου στην Κρήτη την φωτογράφησαν να μαζεύει τα άτυχα ζώα που θανάτωσε με φόλες, πράγμα που σύμφωνα με τους φιλόζωους είχε κάνει πολλές φορές και στο παρελθόν. Έτσι, ο ιδιοκτήτης των σκύλων ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν την ηλικιωμένη που δικαιολογήθηκε ότι τα σκυλιά της έτρωγαν τις κότες της.

*** Για κακοποίηση ζώου συνελήφθη ένας 38χρονος στο Σχηματάρι από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, καθώς διαπιστώθηκε ότι κρατούσε μόνιμα δεμένο τον σκύλο του σε ένα ακατάλληλο αυτοσχέδιο κατάλυμα. Ο 38χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, ενώ το ζώο μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο για τις απαραίτητες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί σε ποια κατάσταση βρίσκεται.

*** Στο εδώλιο θα καθίσει την Δευτέρα ένας 65χρονος κτηνοτρόφος από το χωριό Μοίρα της Πάτρας, κατηγορούμενος ότι το Μεγάλο Σάββατο του 2018 είχε σφάξει ένα αρνί της ιδιοκτησίας του, αντί να το πάει στο σφαγείο όπως ορίζει η νομοθεσία! Ήδη, μάλιστα, του έχει επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης