Υπαίθριο μεσημεριανό… μπαρμπούτι στην Χαλκίδα!

Υπαίθριο μεσημεριανό… μπαρμπούτι στην Χαλκίδα!

Οι έξι τζογαδόροι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας 

ΕΛΑΣ_0
Μέρα- μεσημέρι το είχαν στρώσει στο «μπαρμπούτι» και μάλιστα σε… υπαίθριο χώρο τρεις Έλληνες ηλικίας 40, 36 και 18 και τρεις αλλοδαποί 49, 41 και 33 χρόνων, οι οποίοι είχαν στήσει ακόμη και ένα αυτοσχέδιο ξύλινο τραπέζι με πράσινη τσόχα!

Οι τζογαδόροι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας σε μια περιοχή της Χαλκίδας και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, ενώ στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 850 ευρώ και δύο ζευγάρια ζάρια.

*** Για χάρη του… «Θανάση» φόρεσαν χειροπέδες έξι άνδρες ηλικίας 35 ως 65 χρόνων που συνελήφθησαν σε ένα καφενείο στο Μεσολόγγι να παίζουν το παράνομο χαρτοπαίγνιο, από αστυνομικούς της Ασφαλείας οι οποίοι μπήκαν ξαφνικά για έλεγχο.

Μεταξύ των συλληφθέντων ήταν και ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ενώ απουσίαζε η 52χρονη ιδιοκτήτρια για τον εντοπισμό της οποίας οι έρευνες συνεχίζονται. Ως πειστήρια, κατασχέθηκαν 763 ευρώ, , ένα αριθμημένο σημειωματάριο και 108 τραπουλόχαρτα και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τα παίγνια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης