Λήστεψε μίνι μάρκετ στη Καρδίτσα με αεροβόλο

Λήστεψε μίνι μάρκετ στη Καρδίτσα με αεροβόλο

Φορώντας κουκούλα full face και κραδαίνοντας ένα περίστροφο, με το οποίο ακινητοποίησε την 41χρονη ιδιοκτήτρια και άδειασε την ταμειακή μηχανή

astynomia
Λίγες ώρες μόνο έμεινε ελεύθερος ο κακοποιός που εισέβαλε το βράδυ της Δευτέρας σε ένα μίνι μάρκετ στην Καρδίτσα, φορώντας κουκούλα full face και κραδαίνοντας ένα περίστροφο, με το οποίο ακινητοποίησε την 41χρονη ιδιοκτήτρια και άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Χάρη στην αξιοποίηση των πλάνων που κατέγραψαν οι κάμερες διπλανών καταστημάτων, ο 31χρονος Έλληνας δράστης ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και εντοπίστηκε στο σπίτι του, όπου συνελήφθη το πρωί της Τρίτης. Εκεί βρέθηκαν η κουκούλα και το περίστροφο με το οποίο διέπραξε τη ληστεία, που αποδείχθηκε αεροβόλο και ήταν οπλισμένο με δέκα μεταλλικά σφαιρίδια, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη ένα αεροβόλο τυφέκιο, ένα κυνηγετικό μαχαίρι και ένα κλομπ.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες παρόμοιες επιθέσεις στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης