Κλέφτης ατζαμής στο Αγρίνιο: Έκλεψε ταμειακή μηχανή χωρίς το… συρτάρι με τα χρήματα

Κλέφτης ατζαμής στο Αγρίνιο: Έκλεψε ταμειακή μηχανή χωρίς το… συρτάρι με τα χρήματα

Νεαρός που γκρέμισε την τζαμαρία ενός φωτοτυπείου στο κέντρο του Αγρινίου, τρύπωσε στο εσωτερικό και «σήκωσε» την ταμειακή μηχανή, χωρίς να προσέξει ότι το συρτάρι με τα χρήματα δεν ήταν… ενσωματωμένο

perioliko
Γκαφατζής αποδείχθηκε ένας νεαρός που γκρέμισε την τζαμαρία ενός φωτοτυπείου στο κέντρο του Αγρινίου, τρύπωσε στο εσωτερικό και «σήκωσε» την ταμειακή μηχανή, χωρίς να προσέξει ότι το συρτάρι με τα χρήματα δεν ήταν… ενσωματωμένο.

Έτσι, έσπευσε να εξαφανιστεί τρέχοντας αφήνοντας πίσω του το συρτάρι το οποίο, έτσι κι αλλιώς, δεν περιείχε παρά ένα μικρό χρηματικό ποσό! Κάτοικοι της περιοχής, που πετάχτηκαν έξω ακούγοντας τον κρότο από τα τζάμια, ειδοποίησαν την αστυνομία που κατάφερε να εντοπίσει τον δράστη μέσα σε λίγες ώρες. Πρόκειται για έναν 18χρονο, ο οποίος συνελήφθη και, αφού υπέδειξε στους αστυνομικούς πού έκρυψε την ταμειακή μηχανή, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου κατηγορούμενος για κλοπή.

*** Βρήκαν ξεκλείδωτη την πόρτα του σπιτιού ενός 27χρονου στην Σούρπη Μαγνησίας και μπήκαν σαν… κυρίες, δυο νεαρές Ρουμάνες ηλικίας 28 και 21 χρόνων! Όμως, αντιληπτές από τον ιδιοκτήτη πριν προλάβουν να κλέψουν κάτι και τράπηκαν σε φυγή, για να συλληφθούν λίγο αργότερα από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αλμυρού που τις οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου κατηγορούμενες για απόπειρα κλοπής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης