Αζάρ: «Να καθαρίσει το ποδόσφαιρο»

Hazzard

Ο μεσοεπιθετικός της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ, τάχθηκε υπέρ των αποκαλύψεων από το Football Leaks και τόνισε ότι «δεν είναι μόνο οι μάνατζερ το πρόβλημα»

Ο αρχηγός της Τσέλσι και της Εθνικής Βελγίου μίλησε για τις τελευταίες αποκαλύψεις από το Football Leaks.

«Είμαι υπέρ του να μπει τάξη στο ποδόσφαιρο, όχι μόνο στο Βέλγιο αλλά σε ένα παγκόσμιο επίπεδο» είπε στην Ολλανδική τηλεόραση ο 27χρονος.

«Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι μάνατζερ, το πρόβλημα είναι γενικό στο ποδόσφαιο. Προσωπικά, δεν μπορώ να το καθαρίσω μόνος μου, υπάρχουν άνθρωποι σε καλύτερες θέσεις από μένα οι οποίοι μπορούν να το κάνουν».
Πηγή:www.gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

turia

 Υπουργός παρέθεσε τα… επιτεύγματα της Κυβέρνησης, αλλά δεν έδωσε λύσεις στα αιτήματά τους και έτσι από τη Δευτέρα ανακοίνωσαν κινητοποιήσεις με αρχή τη Θεσσαλία. «Οι απαντήσεις που πήραµε όχι µόνο δεν µας ικανοποιούν αλλά δείχνουν ότι η κυβέρνηση έχει κάνει την επιλογή της να µην στηρίξει τον αγροτικό τοµέα»

nosok

Επισημαίνουν πως έχουν εξαγγελθεί και άλλες θετικές αποφάσεις απο το υπουργείο Υγείας, οι οποίες όμως δεν υλοποιούνται ακριβώς -ή και καθόλου- με τον τρόπο που εξαγγέλλονται με αποτέλεσμα οι ασθενείς να συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται και να επιβαρύνονται οικονομικά