Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με δίκυκλο στην Πάτρα, ένας τραυματίας
Το τροχαίο έγινε στη διασταύρωση των οδών Βασιλείου Ρούφου και Γούναρη
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (9/10) στη διασταύρωση των οδών Βασιλείου Ρούφου και Γούναρη, κοντά στην πλατεία Ομονοίας, στην Πάτρα.
Αυτοκίνητο παρέσυρε δικυκλιστή, κάτω από συνθήκες που διερευνά η Τροχαία. Ο οδηγός του δικύκλου έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε, σύμφωνα με το tempo24.news.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες παρείχαν στον τραυματία τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας