Τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης έστειλαν στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και στην Digea την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την διακοπή λειτουργίας του Mega
Σήμερα το πρωί τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης έστειλαν στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και στην Digea την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την διακοπή λειτουργίας του Mega.
Κατόπιν αυτής της εξέλιξης το “μαύρο” στο Mega θα “πέσει” μετά από δύο τουλάχιστον εικοσιτετράωρα, δηλαδή όπως όλα δείχνουν την Παρασκευή.
Παράλληλα, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΣΡ, εντός του 2018 θα προκηρυχθεί ο νέος διαγωνισμός για τις δύο άδειες γενικού περιεχομένου πανελλαδικής εμβέλειας, μετά και την κατάθεση αίτησης από την εταιρεία του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, Alter Ego.
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»