Επεισόδιο με επιχειρηματία για τον δήμαρχο Κορινθίων - «Δέχθηκα άνανδρη επίθεση» λέει ο Αλέξανδρος Πνευματικός

peripoliko-1new

Η υπόθεση έληξε στο αστυνομικό τμήμα

Στο αστυνομικό τμήμα βρέθηκε μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ο δήμαρχος Κορινθίων, Αλέξανδρος Πνευματικός, μετά από επεισόδιο που είχε με τον πατέρα της επιχειρηματία Μαριαλένας Ζημινοπούλου που διοργανώνει αγώνες GFC (Greek Fighting Championship-πολεμικές τέχνες σε οκτάγωνο κλουβί).

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το hlekgtra.gr ο κ. Πνευματικός γύρω στις 9:30 το βράδυ του Σαββάτου 22 Σεπτεμβρίου συναντήθηκε τυχαία με τον πατέρα της κυρίας Ζημινοπούλου στο χώρο του Αγίου Νικολάου, στο λιμάνι της Κορίνθου, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση της οποίας χορηγός ήταν ο κύριος Ζημινόπουλος.
Κουβέντα στην κουβέντα τα πνεύματα οξύνθηκαν και  όπως ισχυρίζεται η Μαριαλένα Ζημινοπούλου ο κ. Πνευματικός εξύβρισε εκτός από τον πατέρα της και τον πρώην σύζυγό της. Διαφορετική εκδοχή δίνει ο δήμαρχος Κορινθίων, Αλέξανδρος Πνευματικός, ο οποίος μιλώντας στο protothema.gr είπε ότι «την αστυνομία τη φώναξα εγώ γιατί δέχθηκα άνανδρη επίθεση».

Η συνέχεια δόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου έσπευσε ο Δήμαρχος Κορινθίων με συνοδεία δύο ατόμων και η άλλη εμπλεκόμενη πλευρά με το περιπολικό. Εκεί σύμφωνα με τον κ. Πνευματικό «μου ζήτησαν συγγνώμη, έβαλαν τα κλάματα και γι' αυτό δεν υπέβαλα μήνυση».

Να σημειώσουμε ότι υπάρχει τον τελευταίο καιρό μια ένταση στις σχέσεις μεταξύ της Μαριαλένας Ζημινοπούλου -που διοργανώνει αγώνες GFC- και του Αλέξανδρου Πνευματικού αφού πρόσφατα ο Δήμος Κορινθίων δεν επέτρεψε την διεξαγωγή του «GFC 9» στην πόλη.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ

Έμπαινε Αλέκο! Καλά έκανες και ακύρωσες τον αγώνα τής χαζής.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

vathmo09

Οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του