Δήμαρχος Πεντέλης στο ΘΕΜΑ 104,6: Η κατεύθυνση της φωτιάς έδειχνε από την αρχή αυτό που έγινε στο Μάτι

Δήμαρχος Πεντέλης στο ΘΕΜΑ 104,6: Η κατεύθυνση της φωτιάς έδειχνε από την αρχή αυτό που έγινε στο Μάτι

«Το λιγότερο είναι να σου προκαλεί γέλιο ότι έλεγαν πως η φωτιά θα πάει προς Διώνη και Διόνυσο» πρόσθεσε ο δήμαρχος Πεντέλης

fotia-mati-nixta
Την εκτίμηση ότι όσες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη φωτιά στο Μάτι, όπως ότι η ΓΓ Πολιτικής Προστασίας στις 18:07 της 23ης Ιουλίου έστελνε φαξ στην περιφέρεια ζητώντας ενισχύσεις προς Διώνη και όχι προς Μάτι, «δείχνουν την πλήρη πλήρη απώλεια του ελέγχου στον χώρο των επιχειρήσεων» εξέφρασε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου.



«Εγώ άκουγα τι λέγανε. Εγώ από την πρώτη στιγμή - βρέθηκα στο σημείο έναρξης της φωτιάς μέσα σε τρία λεπτά - δήλωσα ότι η φωτιά θα πάει στη θάλασσα. Η κατευθύνση της φωτιάς έδειχνε αυτό που έγινε» πρόσθεσε ο κ. Στεργίου.

«Το λιγότερο είναι να σου προκαλεί γέλιο ότι έλεγαν πως η φωτιά θα πάει προς Διώνη και Διόνυσο» πρόσθεσε ο δήμαρχος Πεντέλης.

Όπως είπε, μάλιστα, δίπλα του ήταν ο διοικητής του 12ου πυροσβεστικού σταθμού.

Κλείσιμο
Όλα, κατά τον κ. Στεργίου, δείχνουν «οργάνωση και λειτουργία ενός συστήματος το οποίο δείχνει διαχρονικά δεν υπάρχει συντονισμός και επικοινωνία των εμπλεκόμενων φορέων στο πεδίο των επιχειρήσεων».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης