Επέστρεψε Ελλάδα ο Παύλος Βαρδινογιάννης - Δεν συνελήφθη, γιατί πλήρωσε την διατροφή στην Αλιμόνου

Επέστρεψε Ελλάδα ο Παύλος Βαρδινογιάννης - Δεν συνελήφθη, γιατί πλήρωσε την διατροφή στην Αλιμόνου

Tο αδίκημα της μη καταβολής διατροφής είναι διαρκές αυτόφωρο

tzina_alimonou_antikat_arthro
Στην τακτοποίηση των οφειλών του προς την πρώην σύζυγό του με την καταβολή της μηνιαίας διατροφής προχώρησε ο Παύλος Βαρδινογιάννης λίγες ημέρες μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Τζίνα Αλιμόνου στην αστυνομία και το σήμα που εστάλη στις υπηρεσίες της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του, καθώς το αδίκημα της μη καταβολής διατροφής είναι διαρκές αυτόφωρο.

Ο επιχειρηματίας επέστρεψε χθες από την Αμερική στην Ελλάδα χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα στους ελέγχους του Ελευθέριος Βενιζέλος, καθώς μετά την τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων, οι αρχές προχώρησαν σε άρση των σχετικών διαδικασιών που προέβλεπαν τη σύλληψή του.

Σε βάρος του επιχειρηματία εκκρεμούσε από το βράδυ της 5ης Ιουλίου ένταλμα σύλληψης μετά από μήνυση που υπέβαλλε σε βάρος του η πρώην συζύγος του Τζίνα Αλιμόνου, επειδή δεν κατέβαλλε την μηνιαία διατροφή.

Η ηθοποιός μετέβη στις 20:32 στο Α.Τ Ψυχικού και κατέθεσε τη μηνυτήρια αναφορά για: παραβίαση δικαστικής απόφασης και παραβίαση υποχρέωσης διατροφής, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε καταβληθεί διατροφή για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, μετά από εκτέλεση της 2819 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών από τις 2 Ιουλίου.

Μετά τη μήνυση, όπως προβλέπεται είχε σταλεί σχετικό σήμα σε τμήματα και υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ και ο κ. Βαρδινογιάννης αναζητείτο από την αστυνομία, κινδυνεύοντας να συλληφθεί και πέραν της παρέλευσης του αυτοφώρου, καθώς όπως λένε στo protothema.gr αστυνομικοί το αδίκημα της μη καταβολής διατροφής είναι διαρκές.


Δείτε βίντεο: Παύλος Βαρδινογιάννης: Πλήρωσε τη διατροφή στην Αλιμόνου και δεν συνελήφθη
Παύλος Βαρδινογιάννης: Πλήρωσε τη διατροφή στην Αλιμόνου και δεν συνελήφθη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης