Κατέσχεσαν πλήθος συσκευές με αέριο γέλιου στην Χερσόνησο

Κατέσχεσαν πλήθος συσκευές με αέριο γέλιου στην Χερσόνησο

Κατασχέθηκαν 41 αμπούλες και 144 φιαλίδια τα οποία περιείχαν αέριο γέλιου, καθώς και 523 μπαλόνια που θα γέμιζαν με το επικίνδυνο υποξείδιου του αζώτου

Xersonisos-aerio-geliou
Δεν βάζουν μυαλό όσοι ασχολούνται με τη νυχτερινή διασκέδαση στα μπαρ της Χερσονήσου και εξακολουθούν να διακινούν το επικίνδυνο ακόμη και για τη ζωή «αέριο γέλιου», χωρίς να τους πτοούν ο θάνατος της 18χρονης Βρετανίδας πέρυσι στα Μάλια και οι συνεχείς έλεγχοι της Αστυνομίας.

Κατά την διάρκεια επιχείρησης για την καταπολέμηση της διάθεσης του laughing gas στους νεαρούς τουρίστες που πλημμυρίζουν τα νυχτερινά κέντρα της τουριστικής περιοχής, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και του Τ.Α.Ε. έκαναν έλεγχο στο κατάστημα ιδιοκτησίας ενός 40χρονου αλλοδαπού και διαπίστωσαν ότι διέθετε προς πώληση πλήθος συσκευές με αυτό.

Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν 41 αμπούλες και 144 φιαλίδια τα οποία περιείχαν αέριο γέλιου, καθώς και 523 μπαλόνια που θα γέμιζαν με το επικίνδυνο υποξείδιου του αζώτου. Ο 40χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ο οποίος του άσκησε δίωξη βάσει του νόμου περί νοθείας τροφίμων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης