Τα μηνύματα για την απώλεια της Τζέσυ Παπουτσή, η παρουσία της στην τηλεόραση και το τραγικό οικογενειακό δυστύχημα

Τα μηνύματα για την απώλεια της Τζέσυ Παπουτσή, η παρουσία της στην τηλεόραση και το τραγικό οικογενειακό δυστύχημα

Τα συλλυπητήρια μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η πορεία της στο θέατρο και την τηλεόραση

pethane-i--tzesu-papoutsi-3

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και στο ελληνικό κοινό η είδηση του θανάτου της ηθοποιού Τζέσυ Παπουτσή, η οποία έγινε ιδιαίτερα αγαπητή μέσα από την δουλειά της και την παρουσία της σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές.

Η ίδια είχε διαγνωστεί με όγκο στο κεφάλι και τις τελευταίες 62 μέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Η Τζέσυ Παπουτσή, ήταν μια γυναίκα που είχε περάσει δυνατές στενοχώριες και που μόνο καλό δεν έκαναν στην κατάσταση της υγείας της.

Το 2012 ένα δυστύχημα έκανε την ίδια και τον σύζυγό της, να χάσουν την γη κάτω από τα πόδια τους. Η αδελφή του συζύγου της ηθοποιού, του Γιάννη Μανιού, έχασε την ζωή της στην άσφαλτο μαζί με τον άνδρα της και τα δυο τους παιδιά.

Η σεναριογράφος Έλενα Ακρίτα με ένα μήνυμά της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook αποχαιρέτησε την ηθοποιό φέρνοντας στο μυαλό της το χαρακτηριστικό της για το οποίο όλος ο κόσμος την ξεχώριζε, το τρανταχτό της γέλιο.

Κλείσιμο
«Τζέσυ Παπουτσή, νωρίς έφυγες από κοντά μας. Θα θυμόμαστε το τρανταχτό σου γέλιο στις πλατείες του θεάτρου. Το ακούγαμε μες το σκοτάδι και λέγαμε «είναι κι η Τζέσυ εδώ»… Η Τζέσυ δεν είναι πια εδώ», έγραψε η Έλενα Ακρίτα.






















Η Τζέσυ (Γεθσημανή) Παπουτσή, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1950. Σπούδασε στο θεατρικό εργαστήρι του Δημήτρη Κωνσταντινίδη (1973). Πρωτοεμφανίστηκε στην σκήνη ως μαθήτρια της σχολής με τον Θίασο Ιωάννας Αρώνη – Κάρολου Παυλάκη, το 1972, στο έργο των Φ. Άρνολντ – Ε. Μπαχ, “Αγνός Γλεντζές”.

Από το 1973 ως το 1989, υπήρξε μόνιμο μέλος του Εθνικού Θεάτρου, όπου συμμετείχε και σε πολλές παραστάσεις αρχαίων τραγωδιών και κωμωδιών. Ιδιαίτερα αξιόλογη ήταν η συμμετοχή της στον χορό του αρχαίου δράματος του Εθνικού Θεάτρου.
Μετά το 1989, συνεργάστηκε στο θέατρο με σπουδαίους ηθοποιούς όπως ο Α. Αλεξανδράκης, Ν. Γαληνέα, Κ. Βουτσάς, Σ. Ψάλτης, Σ. Μουστάκας, Θ. Βέγγος, Π. Κοντογιαννίδης κ.α.
Πρώτος σύζυγός της ήταν ο ηθοποιός Θάνος Καληώρας με τον οποίο ήταν παντρεμένοι 11 χρόνια και απέκτησαν ένα παιδί. Δεύτερος σύζυγός της από το 2008,υπήρξε ο συνάδελφος της και στιχουργός Γιάννης Μάνιος.

Πρωταγωνίστησε, μεταξύ άλλων σε τηλεοπτικές σειρές: «Ζητείται Σίριαλ», «Δυο Ξένοι», «Η Ώρα η Καλή» , «Το Κόκκινο Δωμάτιο», «Αχ Ελένη», «Και οι Τέσσερις Ήταν Υπέροχες», «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη», «Πάτερ Ημών» κ.ά. και στην εκπομπή της ΕΤ1 “Το Θέατρο της Δευτέρας” σε έργα όπως: «Η Λέσχη των Τρελών», «Κοιμισμένη Τρέλα», «Η Τελευταία Θυσία» κ.ά. Πρωταγωνίστησε επίσης σε αρκετές ταινίες: «Safe Sex», «Ροζ Ολοταχώς», «Η Βαλίτσα του Παπά» , «Η Σιδηρά Κυρία», «Μην Περνάς Ανάβει Κόκκινο» κ.ά.



Κολλια best of-part 1

Κολλια 2ο μερος





κολλια 4ο μέρος


Δείτε βίντεο: Τζέσυ Παπουτσή: "Τα μηνύματα συμπαράστασης και το τραγικό οικογενειακό δυστύχημα
Τζέσυ Παπουτσή: "Τα μηνύματα συμπαράστασης και το τραγικό οικογενειακό δυστύχημα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης