Αποπειράθηκε να βιάσει ηλικιωμένη στην Καβάλα

Αποπειράθηκε να βιάσει ηλικιωμένη στην Καβάλα

Η άτυχη γυναίκα δέχθηκε επίθεση μέρα-μεσημέρι από έναν αλλοδαπό άνδρα, ο οποίος επιχείρησε να της βγάλει τα ρούχα στην είσοδο της πολυκατοικίας της!

ilikiomeni-thima
Αναστατώθηκε το πρωί της Τετάρτης μια γειτονιά στο κέντρο της Καβάλας από τις φωνές μιας ηλικιωμένης που δέχθηκε επίθεση μέρα-μεσημέρι από έναν αλλοδαπό άνδρα, ο οποίος επιχείρησε να της βγάλει τα ρούχα στην είσοδο της πολυκατοικίας της!

Η άτυχη γυναίκα επέστρεφε από την λαϊκή αγορά και, μόλις άνοιξε την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας, ο επίδοξος βιαστής όρμησε κατά πάνω της προσπαθώντας με βίαιες κινήσεις να την γδύσει! Ωστόσο, η αντίσταση που προέβαλε, τον έκανε να το βάλει στα πόδια. Παρ’ όλα αυτά, δεν απέφυγε τις χειροπέδες, καθώς τον καταδίωξαν ιδιοκτήτες καταστημάτων της περιοχής οι οποίοι τον πρόλαβαν στην παραλιακή λεωφόρο, τον ακινητοποίησαν και τον παρέδωσαν σε αστυνομικούς που έφτασαν αμέσως.

Ο επίδοξος βιαστής ανακρίνεται στην Ασφάλεια για το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει και άλλες παρόμοιες επιθέσεις και θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας με την δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του για απόπειρα βιασμού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης