Πανελλαδικές 2018: Έβαλε ακουστικό στο αυτί της και μηδενίστηκε - Συνελήφθη η «βοηθός» αδερφή της!

panellinies

Σάλος έχει προκληθεί από το περιστατικό που εκτυλίχτηκε στην Κω

Σάλος έχει προκληθεί από το περιστατικό που εκτυλίχτηκε στην Κω και είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα από τοπικό μέσο. Οι γραπτές πανελλήνιες εξετάσεις σε  σχολείο του νησιού πήραν απρόβλεπτη τροπή, όταν ένας επιτηρητής πλησίασε μαθήτρια που έγραφε γρήγορα και συνεχώς...

Η «έξυπνη» μαθήτρια, εντοπίστηκε από τον επιτηρητή καθηγητή, να φέρει ακουστικό με καλώδιο στο ένα της αυτί, το οποίο είχε κρύψει επιμελώς ανάμεσα στα μαλλιά της. Μέσω αυτού, επικοινωνούσε με την 24χρονη αδερφή της, προκειμένου με αυτό το ιδιαίτερο κόλπο να την βοηθά, στο εξεταζόμενο μάθημα. 

Το γραπτό της 18χρονης μαθήτριας μηδενίστηκε στο μάθημα της Ιστορίας, στο 2ο ΓΕΛ Κω και λίγο αργότερα συνελήφθη η αδερφή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην αίθουσα επικράτησε αναστάτωση ενώ στο σχολείο κλήθηκε η αστυνομία που ξετύλιξε το κουβάρι της υπόθεσης. Οι Πανελλήνιες συνεχίστηκαν κανονικά για τους υπόλοιπους υποψήφιους, που σίγουρα θα θυμούνται για καιρό τα όσα έζησαν.

Kινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές, βιβλία, τετράδια, σημειώσεις αποτελούν λόγους μηδενισμού του γραπτού του υποψηφίου εφόσον τα έχει μαζί του στην αίθουσα. Μηδέν θα πάρει ένας μαθητής αν αντιγράφει κατά τη διάρκεια της εξέτασης από βιβλίο ή οποιουδήποτε είδους σημειώσεις ή από γραπτό δοκίμιο άλλου εξεταζομένου, ή θορυβεί ή δε συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των επιτηρητών, βάσει του σχετικού κανονισμού.

Οι υποψήφιοι κατά την είσοδό τους στην αίθουσα της εξέτασης δεν επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό υγρό ή ταινία, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές, ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης πληροφοριών ή επικοινωνίας, ή άλλα αντικείμενα, εκτός από αυτά που επιτρέπονται σύμφωνα με τις οδηγίες της Κ.Ε.Ε. ή της Διεύθυνσης Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων. Για τον έλεγχο υπεύθυνοι είναι οι επιτηρητές.

Πηγή: dimokratiki.gr

ΣΧΟΛΙΑ (19)

Γιώργος

Μόνο η αστυνομία δεν ξετύλιξε το "κουβάρι". Μπράβο στον επιτηρητή!

Δανάη

Και πώς ήξερεη 24χρονη αδελφή τα θέματα; Πώς της τα μετέφερε η εξεταζόμενη;

leas

Στην εποχή μου επιτηρητής είχε πιάσει συμφοιτητή που είχε χαραμένη την ύλη στο πλακέ πακέτο από Καρέλια !!!! Από το στενό παράθυρο της αίθουσας έπεφτε το φως του ήλιου ακριβώς πάνω στο χαρτόνι και ο άλλος που είχε εμπειρία στις αντιγραφές τον πήρε είδηση !

leas

Στην εποχή μου επιτηρητής είχε πιάσει συμφοιτητή που είχε χαραμένη την ύλη στο πλακέ πακέτο από Καρέλια !!!! Από το στενό παράθυρο της αίθουσας έπεφτε το φως του ήλιου ακριβώς πάνω στο χαρτόνι και ο άλλος που είχε εμπειρία στις αντιγραφές τον πήρε είδηση !

Αννέτα

Διορισμός στην ΕΡΤ με φαξ, τώρα!

πρόσφυγας από το Μονακό

Στη Κω... εντάξει συριζαία είναι.

.....

Είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις ότι λογική της "λαμογιάς" είναι διαδεδομένη ακόμα και στα νέα στα παιδιά, που είναι το μέλλον αυτής της χώρας.

DAF

Μπράβο στον επιτηρητή που το είδε!! Αν σκεφτεί κανείς πόσο άδικο είναι αυτό που πήγε να γίνει για τα παιδιά που επι μήνες ξημεροβραδιάστηκαν μπροστά στα βιβλία, θα απαγόρευαν στην "έξυπνη" να συμμετάσχει σε εξετάσεις για τουλάχιστον κανα δυό - τρία χρόνια, για παραδειματισμό...

Θανάσης

Ακουστικό με καλώδιο; Γιατί δεν έπαιρνε bluetooth;

Λούλης

Έτσι σε πιάνουν αμέσως! Φτάνει ο επιτηρητής να ανοίξει (που σίγουρα το κάνει) κι αυτός το bluetooth στο κινητό του. Το κινητό του θα σκανάρει μέσα στην αίθουσα και θα σε εντοπίσει. Τα ασύρματα είναι πιο επικίνδυνα από τα ενσύρματα.

Α.

Αυτό το εκκολαπτόμενο λαμόγιο αν δεν το ξεσκίσουν στο ξεκίνημά του, ετοιμάζουν την επόμενη γενιά κωλοπετσωμένων που θα κουνάνε το δάχτυλο και θα κοιτάνε με μισό μάτι αυτούς που ανεβαίνουν σκαλί σκαλί με την αξία τους και ιδροκοπώντας. Μπράβο στον επιτηρητή

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης