Καβάλα: 18χρονος διακινούσε ναρκωτικά οπλισμένος με μαχαίρι
Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα
Μάνος Τσαγκαράκης
Συστηματική διακίνηση ναρκωτικών φέρεται ότι έκανε ένας έφηβος μόλις 18 χρόνων από μια κοινότητα της Καβάλας και μάλιστα είχε στην κατοχή του και παράνομο οπλισμό, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που τον περίμεναν να επιστρέψει στο σπίτι του από την... διανομή!
Ο 18χρονος Έλληνας ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ στη συνέχεια έγινε έρευνα στην κατοικία του και στο εσωτερικό του οχήματος που οδηγούσε, όπου οι αστυνομικοί κατέσχεσαν συνολικά ένδεκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 80,6 γραμμαρίων, καθώς και ένα μαχαίρι μήκους 0,24 εκατοστών και 76 κάλυκες φυσιγγίων κρότου.
Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και για παράβαση του νόμου περί όπλων ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για να εξακριβώσει αν είχε συνεργούς και σε ποιους διακινούσε το παράνομο εμπόρευμά του.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση