Ο γηραιότερος μαθητής της Ελλάδας είναι 82 ετών και είναι Πατρινός

patraaaaaa

Μαθητής ετών 82! Και όμως υπάρχει και φοιτά στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στην Πάτρα.

Όπως είπε ο διευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ανδρέας Ζέρβας μιλώντας στο thebest.gr,
ο 82χρονος κάθισε πάλι στα θρανία για να καλύψει το μεράκι του γνώση και μόρφωση.

Και επειδή στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας χρησιμοποιούνται καινοτόμες μέθοδοι χωρίς βιβλία και εξετάσεις (!), καμία φορά οι ρόλοι αλλάζουν και από διδασκόμενος γίνεται «δάσκαλος», δίνοντας πολύτιμες συμβουλές, από την πείρα της ζωής του, τόσο στους συμμαθητές του, όσο και στους δασκάλους του.

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας συμμετέχει στην έκθεση Patras IQ στο γήπεδο «Δ. Τόφαλος», φιλοξενούμενο στο περίπτερο της Εκπαίδευσης. Όσοι επισκεφθούν το περίπτερο θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν, τόσο με τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου, όσο και με τους ίδιους τους εκπαιδευόμενους, ώστε να διαπιστώσει ότι ποτέ δεν είναι αργά!

ΣΧΟΛΙΑ (5)

axaios

AYTA NA TA BΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΛΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ !

dd

λογικό...! προσπαθεί να πάρει και πτυχίο ώστε σε μια 5ετιά να έχει τα εφόδια να βγει στην αγορά εργασίας , γιατί με την σύνταξη δεν βγαίνει !

*****

Τρικυμία εν τη κάρα αυτού

Μόνο αυτό έχεις να πεις;

Μπράβο στον άνθρωπο. Είναι ψυχικά και πνευματικά υγιής και αυτοβελτιώνεται ακόμα και σε αυτή την ηλικία. Αυτό το κάνουν μόνο έσυ έχουν κότσια και αυτός τα'χει.

Καλύτερα τρικυμία παρά ανυδρία...

Δεν είναι τυχαίο ο,τι η δια βίου μάθηση (κάτι εντελώς φυσιολογικό σε όλες τις πολιτισμένες χώρες), αντιμετωπίζεται από τους μίζερους βαλκάνιους (αντιθέτως το "γηράσκω αει διδασκόμενος" του Σόλωνα είναι αντιπροσωπευτικό για τις αρχές των πραγματικών Ελλήνων) ως τρελλή παραξενιά! Εσύ λοιπόν, πάνσοφε μνημονιοφάγε, μείνε στο καφενείο "πρώτης ευκαιρίας" να παριστάνεις τον ξερόλα ταβλαδόρο, στα υπόλοιπα αφασικά στουρνάρια.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

skoni-irak

Συννεφιά και ασθενείς βροχές μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή - Βελτίωση του καιρού από το Μεγάλο Σάββατο - Έως και τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία την Κυριακή του Πάσχα

nosokomeio_art

Άλυτα παραμένουν βασικά προβλήματα των πασχόντων από σοβαρές και χρόνιες παθήσεις στην Ελλάδα παρά το αφήγημα της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας για ανασύσταση της δημόσιας Υγείας 

loxagos_ar

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στήριξης στο φρεάτιο, ξεκινούν πάλι οι έρευνες με χρήση υποβρύχιας κάμερας - Πλήρη επίγνωση των πράξεών του είχε ο 35χρονος λοχαγός, αποφάνθηκαν οι ψυχίατροι που τον εξέτασαν - «Δεν είμαστε όλοι φονιάδες» δηλώνουν οι αξιωματικοί της Κύπρου