Κύπρος: Αξιωματικός του Στρατού έκανε μασάζ σε spa και τα χρέωνε στο κράτος

Κύπρος: Αξιωματικός του Στρατού έκανε μασάζ σε spa και τα χρέωνε στο κράτος

Σε διάστημα τεσσάρων ετών χρέωσε το κράτος με 101.375 ευρώ για ιατρικά έξοδα...χωρίς να υφίσταται ιατρικό πρόβλημα

Ανώτερος αξιωματικός του Κυπριακού Στρατού που υπηρετούσε ως στρατιωτικός ακόλουθος στη Μόσχα έκανε μασάζ και επισκεπτόταν spa και έστελνε τον λογαριασμό στο υπoυργείο Άμυνας ως ιατρικά έξοδα του ίδιου και της οικογένειας του.  

Όπως προκύπτει από έκθεση του Γενικού Ελεγκτή της Κύπρου ο αξιωματικός μέσα σε διάστημα 4 ετών χρέωσε το κράτος με 101.375 ευρώ για ιατρικά έξοδα του ίδιου και της οικογένειας του, χωρίς ωστόσο να προκύπτει ότι κάποιος αντιμετώπιζε ιατρικό πρόβλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα αυτά τα χρόνια ο αξιωματικός είχε λάβει μόλις οκτώ μέρες άδεια ασθενείς … και έσφυζε από υγεία.

Από δειγματοληπτικό έλεγχο που διενεργήθηκε στα αναλυτικά τιμολόγια και χρεώσεις για τις παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες προς τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του αξιωματικού, δεν φαίνεται να αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε σοβαρή χρόνια ιατρική πάθηση ή νόσημα που να απαιτεί τακτική ιατρική παρακολούθηση και χορήγηση συγκεκριμένης φαρμακευτικής αγωγής, καθώς επίσης να έχουν υποβληθεί σε οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση.

Όλα τα μέλη της οικογένειας, διαφαίνεται ότι, ανά τακτά χρονικά διαστήματα υποβάλλονταν σε διάφορες οδοντιατρικές εργασίες, που αφορούσαν κυρίως καθαρισμό πέτρας, θεραπεία φλεγμονής των ούλων, φθορίωση και στίλβωση των δοντιών, κ.α., συνολικού κόστους περίπου 490 ευρώ ανά επίσκεψη. Οι οδοντιατρικές υπηρεσίες δεν καλύπτονται από τα κρατικά ταμεία.

Αυτές οι οδοντιατρικές εργασίες γινόντουσαν κάθε τέσσερις μήνες.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Σεφταλιές...

Καλά... Κύπριοι τώρα και πράσινα άλογα... Το μεγαλύτερο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από Ρωσία και Μέση Ανατολή στον κόσμο!

Ε ρε κατι πατριωτες

υπερασπιστες ....που εχει η πατριδα .....!!!!!!! Αλλα και η πατριδα σε συνεργασια με την ορθοδοξια ... τιμαει παντα .....τους αγωνες των πατριωτων , υπερασπιστων της .....1821 δεν αφησε κανεναν ηρωα ζωντανο , με τις ευλογιες της ορθοδοξιας ....19440 - 1944 Τους υπερασπιστες της η πατριδα .....τους στελνει διακοπες στη μακρονησο και σε αλλα ξερονησια ...1974 η πατριδα δεν ξεχνα τον ηρωικο αγωνα των πατριωτων Ελληνων ....... ( απαντες στο περιθωριο .....) δεν εχουν , να παρουν ουτε τα φαρμακα τους ....οι αγωνιστες .

diiphovos

εξορια σταλθηκαν οι δολοφονοι εαμοβουλγαροι και οχι οι υπερασπιστες της πατριδας...αυτούς τους ειχαν εκτελεσει σε μεγαλο βαθμό οι ελασιτες την περιοδο 1942-1949...

Τι λες ορε

κοπανε ....ζουν ακομα σημερα , ατομα που πολεμησαν για την πατριδα και τους στειλανε ......( οι δοσιλογοι ....) διακοπες στη μακρονησο . Οι αλλοι....?????? οι ηρωες πατριωτες του 1821 τι εγιναν ??? Οι αλλοι υπερασπιστες το 1974 ????? αλλοι σκοτωθηκαν και οχι μονο δεν βοηθησε η πατριδα τις οικογενειες τους , αλλα και αυτοι που ζουν και τρελαθηκαν .....δεν εχουν να παρουν τα φαρμακα τους ...καημενε ξυπνα ....βοδι .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

gavroglou_8

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις συνέργειες ΑΕΙ και ΤΕΙ και οι τροπολογίες του για το νέο σύστημα του διορισμού των εκπαιδευτικών και τις προσλήψεις των εκπαιδευτικών Α.Σ.Ε.Π. έτους 2008