Ερευνούν ακόμα και το ενδεχόμενο εγκλήματος για τη φωτιά στην Πετρούπολη

Ερευνούν ακόμα και το ενδεχόμενο εγκλήματος για τη φωτιά στην Πετρούπολη

Γείτονες αναφέρουν πως άκουγαν συχνά τσακωμούς από το διαμέρισμα στο οποίο έμεναν ο 55χρονος με τη 17χρονη κόρη του - Η ανήλικη εντοπίστηκε με αίματα στο πρόσωπό της 

Ερευνούν ακόμα και το ενδεχόμενο εγκλήματος για τη φωτιά στην Πετρούπολη
Νέες διαστάσεις φαίνεται να παίρνει η φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα επί της οδού Κύπρου 52, στην Πετρούπολη, λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Τετάρτης. 

Η Πυροσβεστική
ενημερώθηκε πως στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου έχει ξεσπάσει
Κλείσιμο
φωτιά και στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις τους έναν 50χρονο άντρα με την 17χρονη κόρη του οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. 

Χαρακτηριστικό είναι πως η ανήλικη κοπέλα εντοπίστηκε με αίματα στο πρόσωπό της και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο πατέρας φέρεται να τραυμάτισε τη 17χρονη και στη συνέχεια να έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα όπου διέμεναν. 

Την ίδια ώρα οι γείτονες αναφέρουν πως από το διαμέρισμα άκουγαν συχνά τσακωμούς και φωνές κάνοντας λόγο για ενδοοικογενειακά προβλήματα. 

Χαρακτηριστική είναι και η μαρτυρία μιας γυναίκας η οποία έμενε κοντά στο διαμέρισμα που τυλίχθηκε στις φλόγες. Όπως αναφέρει υπήρχαν συχνοί τσακωμοί και μάλιστα κάποιος -χωρίς να μπορεί να πει με βεβαιότητα αν πρόκειται για τον 50χρονο- απειλούσε να βάλει φωτιά στο διαμέρισμα.  Η ίδια σημειώνει πως οι ίδιοι έλεγαν ότι έχουν ενημερώσει την αστυνομία πως έχουν προβλήματα. 

Μέχρις στιγμής παραμένει άγνωστο τι προηγήθηκε της φωτιάς και αν ο πατέρας τραυμάτισε την κόρη του ενώ ακόμη δεν έχει γνωστή η αιτία που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά. Η εστία, πάντως, ήταν στο σαλόνι και φαίνεται πως έχει καεί το μισό διαμέρισμα χωρίς, ευτυχώς, οι φλόγες να επεκταθούν στα διπλανά διαμερίσματα.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε από την αστυνομία, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη ποιος ενημέρωσε την αστυνομία.

Οι δύο τραυματίες έχουν κυρίως εισπνευστικά εγκαύματα, καθώς και ελαφρά δερματικά εγκαύματα. Έχουν διασωληνωθεί και έχουν μεταφερθεί σε Μονάδα Εγκαυμάτων. Η 17χρονη νοσηλεύεται στο Λάτσειο Κέντρο Εγκαυμάτων στο Θριάσιο νοσοκομείο, ενώ ο 50χρονος πατέρας σε αντίστοιχη μονάδα του ΚΑΤ. 


Δείτε βίντεο: Ερευνούν ακόμα και το ενδεχόμενο εγκλήματος για τη φωτιά στην Πετρούπολη


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης