Έγκλημα στην Πετρούπολη: Σε κρίσιμη κατάσταση πατέρας και κόρη που απεγκλωβίστηκαν από τη φωτιά

Έγκλημα στην Πετρούπολη: Σε κρίσιμη κατάσταση πατέρας και κόρη που απεγκλωβίστηκαν από τη φωτιά

Ο 50χρονος πατέρας και η 17χρονη κόρη έχουν εισπνευστικά εγκαύματα και πρόκειται να μεταφερθούν σε Μονάδες Εγκαυμάτων στο Θριάσιο και στο ΚΑΤ

Πετρούπολη: Σε κρίσιμη κατάσταση πατέρας και κόρη που απεγκλωβίστηκαν από τη φωτιά
Σε κωματώδη κατάσταση μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Η Παμμακάριστος», σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, ο άντρας και η γυναίκα που απεγκλωβίστηκαν, γύρω στις 10.30 το πρωί, από την Πυροσβεστική κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου επί της οδού Κύπρου στην Πετρούπολη Αττικής.

Τα δύο άτομα, πρόκειται για 50χρονο πατέρα και 17χρονη κόρη, απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους λόγω των αναθυμιάσεων και με ελαφρά εγκαύματα. 

Στην Παμμακάριστο διαπιστώθηκε ότι οι δύο τραυματίες έχουν κυρίως εισπνευστικά εγκαύματα, καθώς και ελαφρά δερματικά εγκαύματα. Έχουν διασωληνωθεί και πρόκειται άμεσα να μεταφερθούν σε Μονάδα Εγκαυμάτων. Η 17χρονη πρόκειται να μεταφερθεί στο Λάτσειο Κέντρο Εγκαυμάτων στο Θριάσιο νοσοκομείο, ενώ ο 50χρονος πατέρας σε αντίστοιχη μονάδα του ΚΑΤ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα εντοπίστηκε με αίματα στο πρόσωπο και πιθανολογείται ότι ο πατέρας την μαχαίρωσε και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα. 

Επίσης, έγινε γνωστό ότι το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε από την αστυνομία, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιος ενημέρωσε την αστυνομία.

Για προβλήματα στην οικογένεια, η οποία αποτελούνταν από πατέρα και παιδιά, μιλούν οι γείτονες, σύμφωνα με τους οποίους φαίνεται πως η αστυνομία είχε ασχοληθεί και στο παρελθόν με τη συγκεκριμένη οικογένεια.

Δείτε τι λέει μία γειτόνισσα των δύο τραυματιών


Κλείσιμο


Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 10.09 και επί τόπου έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Η εστία της φωτιάς ήταν στο σαλόνι του διαμερίσματος και φαίνεται πως έχει καεί το μισό διαμέρισμα. Ευτυχώς, η πυρκαγιά δεν επεκτάθηκε στα διπλανά διαμερίσματα.

Φωτογραφία του κτιρίου και του διαμερίσματος του δευτέρου ορόφου



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης