Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή κατα του Μαξίμου αλλά και του Σκάι ανάρτηση στο Facebook, o Κωνσταντίνος Μπογδάνος δίνει τη δική του εξήγηση και άποψη για το τι έγινε μέχρι να φτάσει να απολυθεί από τον Σκαι.
Ο δημοσιογράφος λέει ότι του ζητήθηκε να εμφανιστεί στην εκπομπή και να μην πει τίποτα για το χθεσινό γεγονός κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε, όπως αρνήθηκε και να παραιτηθεί.
Κατόπιν τούτων ήρθε η απόλυση.
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κλείνει με τη φράση «ραντεβού στα ειδησάδικα», ενώ προηγουμένως προανήγγειλε ότι θα προχωρήσει σε ανάρτηση γεγονότων και στοιχείων σε πλήρη έκταση.
Ολόκληρη η ανάρτηση στο Facebook έχει ώς εξής:
«
Κλείσιμο
Κατόπιν όχλησης Μαξίμου, ο ΣΚΑΪ αναφέρθηκε σε "δήλωσή" μου χαρακτηρίζοντάς την "ανάρμοστη" και "αδόκιμη", ενώ με εγκάλεσε για "παραπληροφόρηση". Η διατύπωσή μου (και όχι δήλωση), όμως, βασίζεται σε ρεπορτάζ (μεταξύ άλλων και της Καθημερινής), γεγονότα, στοιχεία - θα αναρτηθούν σε πλήρη έκταση στο marketnews. Ζήτησα από τον σταθμό να υπερασπιστώ σήμερα ό,τι είπα χθες, έστω συνοπτικά. Αυτό κρίθηκε μη επιτρεπτό και αντίθετα μου ζητήθηκε να εμφανιστώ στην εκπομπή κανονικά χωρίς να κάνω καμία αναφορά στα χθεσινά. Απάντησα ότι η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει κάτι τέτοιο, μου ζητήθηκε παραίτηση, δεν την έθεσα στη διάθεση του καναλιού, συνεπώς η συνεργασία διεκόπη με πρωτοβουλία της εργοδοσίας.
Δεν διαγράφω τα καλά, ούτε τσουβαλιάζω τα άσχημα τόσων ετών στο Φάληρο - και δεν χρειάζομαι το σήμα της ΕΣΗΕΑ (που αδιαφορεί για την "καθ'υπόδειξιν" απόλυσή μου) για να αγωνίζομαι για την αλήθεια, όπως την αντιλαμβάνομαι με νου, ψυχή και τιμιότητα.
Ευχαριστώ από καρδιάς γνωστούς και αγνώστους για την συγκινητική στήριξη από χθες, αλλά και διαχρονικά – το ΣΚΑΪ στις 3 έκλεισε τον Ιούνιο με 14.5% Μ.Ο. τηλεθέασης.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events