Στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης οι τραυματίες από τον εκτροχιασμό της αμαξοστοιχίας

Στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης οι τραυματίες από τον εκτροχιασμό της αμαξοστοιχίας

Τουλάχιστον ένας σοβαρά τραυματίας 

Στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης οι τραυματίες από τον εκτροχιασμό της αμαξοστοιχίας
Στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης μεταφέρονται οι τραυματίες από τον εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας, 200 μέτρα από το Άδενδρο, έξω από την Θεσσαλονίκη.

Στο νοσοκομείο Παπανικολάου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, διασωληνωμένος επιβάτης που επέβαινε στο τρένο ενώ άλλοι δύο μεταφέρθηκαν στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως, σύμφωνα με πληροφορίες από το Εθνικό Κέντρο 'Αμεσης Βοήθειας της πόλης.

Πληροφορίες δε αναφέρουν ότι άλλοι δέκα επιβάτες της επιβατικής αμαξοστοιχίας είναι ελαφρά τραυματισμένοι και πρόκειται να μεταφερθούν στα νοσοκομεία 'Αγιος Δημήτριος και Γ. Γεννηματάς. Προσπάθειες γίνονται ακόμη να απεγκλωβιστούν οι δύο μηχανικοί, ένας άντρας και μια γυναίκα.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι η επιβατική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ ξεκίνησε στις 16.18 το μεσημέρι και εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη, μετέφερε 75-100 άτομα και στις 9.40 το βράδυ, υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες έπεσε πάνω σε κατοικία, την οποία και διαπέρασε.

Υπογραμμίζεται ότι στο σημείο βρίσκονται άλλα έξι οχήματα του ΕΚΑΒ και πλέον ανέρχονται σε 21 αυτά της Πυροσβεστικής, με 45 άντρες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο σπεύδει και κλιμάκιο του ΟΣΕ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης