Θρίλερ χωρίς τέλος: Δολοφονία φοβάται η οικογένεια του εξαφανισμένου επιχειρηματία από το Ωραιόκαστρο

Θρίλερ χωρίς τέλος: Δολοφονία φοβάται η οικογένεια του εξαφανισμένου επιχειρηματία από το Ωραιόκαστρο

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται μεν, αλλά δεν έχουν καταλήξει πουθενά - Ο επιχειρηματίας είχε πάνω του 17.000 ευρώ την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του

Θρίλερ χωρίς τέλος: Δολοφονία φοβάται η οικογένεια του εξαφανισμένου επιχειρηματία από το Ωραιόκαστρο
Το ενδεχόμενο να κρύβεται ένα στυγερό έγκλημα
να κρύβεται πίσω από την πολύμηνη εξαφάνιση του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού από το Ωραιόκαστρο στη Θεσσαλονίκη βλεπουν πλέον ως πιθανό συγγενείς και φίλοι του.

Ο επιχειρηματίας - κτηνοτρόφος έχει να δώσει σημεία ζωής από τον περασμένο Νοέμβριο ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται χωρίς όμως να έχουν καταλήξει κάπου. Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου και εξετάζονται άνθρωποι που είχαν επικοινωνήσει μαζί του τον τελευταίο καιρό πριν από την εξαφάνισή του.

Κλείσιμο
Η γυναίκα του εμπόρου μιλώντας στο protothema.gr εκφράζει την αγωνία της αλλά και το φόβο της ότι μπορεί  ο άντρας της να είναι δολοφονημένος.
 
 «Δυστυχώς  ο σύζυγός μου δεν έχει δώσει  σημάδια ζωής. Αν ήταν ζωντανός  μετά από τόσους μήνες θα είχε επικοινωνήσει τουλάχιστον μαζί μου, έστω να μιλήσει με τα παιδιά του που είναι στενοχωρημένα και απελπισμένα. Ο νους τους πηγαίνει στο κακό και το μόνο που θέλουν είναι να ξαναδούν τον πατέρα τους ζωντανό. Είναι δυνατόν  μετά από πέντε ολόκληρους μήνες να είναι ζωντανός, να βλέπει ότι αγωνιούμε για τη ζωή του  και να μην επικοινωνεί με τους δικούς του ανθρώπους. Μου είναι αδιανόητο  αυτό γιατί ο άντρας μου ήταν ένας πολύ σοβαρός και υπεύθυνος άνθρωπος  και είμαι σίγουρη πως αν άκουγε εμένα και τα παιδιά του  να τον αναζητούμε θα έπαιρνε ένα τηλέφωνο και θα έλεγε "είμαι ζωντανός , μην ανησυχείτε".  Πολύ φοβάμαι ότι μπορεί  να τον σταμάτησαν με το αυτοκίνητο, να τον λήστεψαν και να τον σκότωσαν. Δυστυχώς  κάνω πολύ άσχημες σκέψεις . Στη πορεία σίγουρα θα φανεί η αλήθεια , τίποτα δεν μένει κρυφό», λέει στο protothema.gr.

«Ευτυχώς  οι έρευνες συνεχίζονται, δεν το εγκαταλείπει το θέμα η αστυνομία.
Αν δεν καταλήξουν σε κάποιο συμπέρασμα, οι αστυνομικοί δεν πρόκειται να μου πουν με σιγουριά», προσθέτει. 

Το χρονικό της εξαφάνισης


Ο Δημήτρης Γραικός εξαφανίστηκε την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου, του 2016. Το πρωί είχε πάει κανονικά στη δουλειά του. Μίλησε στο τηλέφωνο με τη σύζυγό του, ενώ από το απόγευμα της ίδιας ημέρας τα ίχνη του χάθηκαν.

Τις πρώτες ημέρες μετά την εξαφάνισή του η σύζυγός του μιλώντας στο protothema.gr είχε πει:
«Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε ότι ήταν στα σφαγεία και θα αργούσε να έρθει γιατί είχε κάτι κρέατα να τακτοποιήσει. Γύρω στις πέντε το απόγευμα το σήμα του κινητού του έδειχνε ότι ήταν στα σφαγεία Χαλάστρας και από εκεί και πέρα δεν  είχε  καμία επικοινωνία με την οικογένειά του . Το κινητό του ήταν κλειστό».
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η σύζυγος του 59χρονου, ο άντρας της είχε φύγει το πρωί από το σπίτι στο Ωραιόκαστρο και πήγε στα σφαγεία Χαλάστρας για να πουλήσει κάποια ζώα. Από την πώληση εισέπραξε 17.000 ευρώ, ποσό αρκετά σημαντικό ώστε να κάνει την οικογένεια να ανησυχεί πως πίσω από την εξαφάνισή του ίσως να κρύβεται εγκληματική ενέργεια.

«Ο σύζυγός μου πήγαινε τακτικά στα σφαγεία. Είναι η δουλειά του αυτή και εκείνη την ημέρα έπρεπε να πουλήσει κάποια ζώα. Ο αγοραστής είπε ότι του έδωσε 17.000 ευρώ. Δεν ξέρω αν ήταν περισσότερα ή λιγότερα, αλλά αυτά είπε ο αγοραστής στη κατάθεσή του».

«Ο άντρας μου δεν είχε ψυχικά τίποτα. Δεν έπαιρνε φάρμακα. Ήταν υγιέστατος. Σαν οικογένεια δεν είχαμε προβλήματα και δεν περιμέναμε ότι θα περάσουμε όλη αυτή τη περιπέτεια. Λυπάμαι που το λέω, αλλά ο νους μας πηγαίνει στο κακό. Ούτε παρέα με τοκογλύφους έκανε, ούτε καζίνο έπαιζε. Ένας σοβαρός επιχειρηματίας είναι που κοιτούσε μόνο την οικογένειά του», είχε επισημάνει τότε η Δέσποινα Τσακαλίδου. 

Δείτε βίντεο: Το χρονικό της εξαφάνισης, τι έλεγε η σύζυγος του τις πρώτες ημέρες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης