Η ασυνήθιστη ποσότητα του χιονιού που έπεσε τις τελευταίες ημέρες στη Λάρισα αιφνιδίασε πολλούς από τους κατοίκους της πόλης, καθώς η καθημερινότητά τους επηρεάστηκε δραματικά από τον χιονιά
Μια ομάδα Λαρισαίων σκιέρ όμως, είχε την... φαϊνή ιδέα να μετατρέψει τον εμβληματικό λόφο φρουρίου σε χιονοδρομικό κέντρο ακριβώς δίπλα απο τον πολιούχο της πόλης Άγιο Αχίλλειο!
Κλείσιμο
Φόρεσαν τα σκι τους και επιχείρησαν κατάβαση απο τα 72 μέτρα:
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.