Το συγκινητικό «αντίο» του Αυγενάκη στην ανιψιά του

Το συγκινητικό «αντίο» του Αυγενάκη στην ανιψιά του

«Θα λείψει σε όλους μας το χαμόγελό της, η ευγένεια και η διακριτικότητα που την έκανε ξεχωριστή. Οι γονείς της, τα αγαπημένα μας ξαδέρφια Γρηγόρης και Αγάπη έχουν δύσκολο δρόμο μπροστά τους. Είμαστε δίπλα σας!» 

Το συγκινητικό «αντίο» του Αυγενάκη στην ανιψιά του
Βαριά η οδύνη στις Μοίρες και ο πόνος ανείπωτος για την οικογένεια της 18χρονης Πελαγίας Κουτεντάκη, το νήμα της ζωής της οποίας κόπηκε τόσο βίαια στην άσφαλτο.  Όλη η Κρήτη πενθεί για την 18χρονη κοπέλα, η οποία ήταν ανιψιά του Γραμματέα βουλευτή Ηρακλείου της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Ο ίδιος ο βουλευτής αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα την αδικοχαμένη Πελαγία γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα στη σελίδα του στο Facebook.

Κλείσιμο
«Ένα ακόμα θύμα προστέθηκε στη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου, της αγαπημένης μας ανιψιάς Πέλας. Θα λείψει σε όλους μας το χαμόγελό της, η ευγένεια και η διακριτικότητα που την έκανε ξεχωριστή. Οι γονείς της, τα αγαπημένα μας ξαδέρφια Γρηγόρης και Αγάπη έχουν δύσκολο δρόμο μπροστά τους. Είμαστε δίπλα σας!» το μήνυμα του κ. Αυγενάκη. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης