Συγγενείς και φίλοι ήταν όλοι εκεί: Το τελευταίο «αντίο» στην 18χρονη Κρητικιά

Συγγενείς και φίλοι ήταν όλοι εκεί: Το τελευταίο «αντίο» στην 18χρονη Κρητικιά

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της άτυχης κοπέλας και η αδερφή της που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί - Η ανιψιά του βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο 

Συγγενείς και φίλοι ήταν όλοι εκεί: Το τελευταίο «αντίο» στην 18χρονη Κρητικιά
Βαριά η οδύνη στις Μοίρες και ο πόνος ανείπωτος για την οικογένεια της 18χρονης Πελαγίας Κουτεντάκη, το νήμα της ζωής της οποίας κόπηκε τόσο βίαια στην άσφαλτο.

Όλη η Κρήτη πενθεί για την 18χρονη κοπέλα, η οποία ήταν ανιψιά του Γραμματέα βουλευτή Ηρακλείου της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Όπως είπε στο protothema.gr ο δήμαρχος Αρμουτάκης Γιώργος, οικογενειακός φίλος της οικογένειας Κουτεντάκη, η Πέλλα (όπως τη φώναζαν) ήταν από τα πλέον αξιαγάπητα παιδιά. «Η Πελαγία ήταν ένας γλυκύτατος άνθρωπος. Το κοριτσάκι τώρα τελείωσε το λύκειο και ήθελε να σπουδάσει και να προχωρήσει στη ζωή της. Οι γονείς της είναι μια αξιόλογη οικογένεια και ο πατέρας της ένας βιοπαλαιστής που είχε στερηθεί στη ζωή του για να μεγαλώσει την Πελαγία και τη μικρότερη αδερφή της». 

Κλείσιμο
Σήμερα συγγενείς, φίλοι αλλά και συμπολίτες της άτυχης Πέλλας, της είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στις Μοίρες. Τραγικές φιγούρες οι γονείς της άτυχης κοπέλας και η αδερφή της που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί. 

Πώς έγιναν όλα

Το τραγικό περιστατικό που ήρθε να ταράξει τη ζωή της οικογένειας του άτυχου κοριτσιού σημειώθηκε λίγο πριν τις 03:00 τα ξημερώματα της Τρίτης στο 1ο χιλιόμετρο Τυμπακίου - Μοίρες. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η 18χρονη Πέλλα μαζί με έναν 20χρονο -ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο ΠΑΓΝΗ- ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να βρεθεί σε λιόφυτο και να προσκρούσει όπως λένε οι πληροφορίες σε δέντρο. Η 18χρονη έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και εσωτερικές κακώσεις ενώ ο 20χρονος έφερε ελαφρύτερα τραύματα. 

Για την Πελαγία δυστυχώς ήταν ήδη αργά αφού υπέκυψε στα τραύματά της φθάνοντας στο κέντρο υγείας, όπως επιβεβαίωσε στο protothema.gr και ο δήμαρχος κ. Αρμουτάκης.

Οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από την αστυνομία.






Δείτε βίντεο: Θρήνος στις Μοίρες για την 18χρονη Πελαγία Κουτεντάκη. 


Τα μηνύματα των φίλων της στη σελίδα της στο Facebook είναι σπαρακτικά. Κανείς δεν μπορεί και δεν θέλει να πιστέψει αυτό που συνέβη ενώ αρκετοί θέλουν να πιστεύουν πως πρόκειται για ένα κακόγουστο αστείο της ζωής... 







Πηγή: cretapost, ekriti
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης