Τις φωτογραφίες ντροπής Βρετανών τουριστών που γίνονται καθημερινά λιώμα στον Κάβο στην Κέρκυρα ανέλαβε να συγκεντρώσει ένας χρήστης του Facebook ο οποίος κατά δήλωσή του είναι Βρετανικής καταγωγής και εργάζεται σε μαγαζί στη συγκεκριμένη περιοχή.
Οι φωτογραφίες δείχνουν νεαρούς στην πλειονότητά τους τουρίστες να είναι αναίσθητοι σε πεζοδρόμια, τραυματισμένοι σε νοσοκομεία ή να μεταφέρονται σε πανάθλια κατάσταση στα χέρια από φίλους τους.
Οι πρωταγωνιστές των φωτογραφιών, ωστόσο, όχι μόνο δεν νοιώθουν ντροπή αλλά θεωρούν «παράσημο» τις... επιδόσεις του στην κατανάλωση αλκοόλ και στις ακρότητες.
Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες ημέρα και νύχτα, σε δωμάτια ξενοδοχείων, δρόμους, νοσοκομεία, τουαλέτες και παραλίες καθώς οι Βρετανοί τουρίστες σωριάζονται όπου βρουν μετά από κατανάλωση λίτρων αλκοόλ.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.