Στους Καλούς Λιμένες αποβιβάστηκαν τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 57 μετανάστες, σε ένα νέο περιστατικό που προστίθεται στις πολλές αφίξεις των τελευταίων ημερών στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Κρήτης.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, από τους παράνομους μετανάστες, 49 προέρχονται από το Μπαγκλαντές, εκ των οποίων οι 5 είναι ανήλικοι, ενώ οι υπόλοιποι είναι 3 Σουδανοί και 5 από την Αίγυπτο.
Όλοι οι μετανάστες είναι άνδρες και, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, βρίσκονται σε καλή κατάσταση σε ό,τι αφορά την υγεία τους. Οι αρμόδιες αρχές προχωρούν σε καταγραφή των στοιχείων τους και προγραμματίζεται η μεταφορά τους στο Ηράκλειο.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.