Βρήκε τον ελαιώνα του… καυσόξυλα!

Βρήκε τον ελαιώνα του… καυσόξυλα!

Οι άγνωστοι δράστες ή δεν πρόλαβαν να μεταφέρουν τους τόνους της κομμένης ξυλείας, ή έκαναν τη δολιοφθορά επειδή είχαν διαφορές με τον ελαιοπαραγωγό
 

Βρήκε τον ελαιώνα του… καυσόξυλα!
Σοκ έπαθε ο ιδιοκτήτης ενός ελαιώνα στη Μεσαρά του Ηρακλείου, όταν πήγε να φροντίσει τα δέντρα του και… δεν τα βρήκε! Στο διάστημα της απουσίας του, άγνωστοι τα είχαν κόψει ένα προς ένα και τα είχαν τεμαχίσει σε κούτσουρα για το τζάκι!

Οι άγνωστοι δράστες ή δεν πρόλαβαν να μεταφέρουν τους τόνους της κομμένης ξυλείας, ή έκαναν τη δολιοφθορά επειδή είχαν διαφορές με τον ελαιοπαραγωγό. Πάντως, άφησαν τη λεία τους μέσα στο οικόπεδο και –τουλάχιστον- ο ιδιοκτήτης δεν θα χρειαστεί να αγοράσει… καυσόξυλα για τον χειμώνα! 

Στην ίδια περιοχή του Δήμου Φαιστού, συνέβη και δεύτερο περιστατικό δολιοφθοράς από αγνώστους οι οποίοι έβγαλαν από τις θέσεις τους 30 κυψέλες του ίδιου μελισσοκόμου και της πέταξαν σε έναν κοντινό γκρεμό, με αποτέλεσμα να καταστραφούν! Όπως και η κοπή των ελαιόδεντρων,  καταγγέλθηκε και αυτή στην τοπική Αστυνομία που αναζητά τους δράστες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης