Για υπόθεση αποστολής απειλητικών μηνυμάτων σε δημοτικούς συμβούλους και δημοσιογράφο -Το όνομά του εμπλέκεται και σε υπόθεση με συναυλίες του Σάκη Ρουβά και της Δέσποινας Βανδή
Το επαρχιακό δικαστήριο Πάφου αποφάσισε χθες τη προφυλάκιση του Δημάρχου Πάφου, Σάββα Βέργα
για υπόθεση αποστολής απειλητικών μηνυμάτων σε δημοτικούς συμβούλους και δημοσιογράφο.Τα μηνύματα προειδοποιούσαν τους παραλήπτες ότι αν δεν κλείσουν το στόμα τους για υπόθεση απάτης με διαχωρισμό οικοπέδων, θα πληρώσουν με τη ζωή τους.
Τα μηνύματα είχαν σταλεί με κινητό τηλέφωνο το οποίο όπως αποδείχθηκε είχε αγοράσει από κατάστημα της Πάφου ο ίδιος ο Δήμαρχος και το είχε χαρίσει στη στενή του συνεργάτιδα Μαρία Σολωμονίδου η οποία επίσης συνελήφθη. Όπως απέδειξαν οι έρευνες της αστυνομίας όταν εστάλησαν τα μηνύματα, το κινητό που τα απέστειλε ήταν στο ίδιο σημείο με το κινητό τηλέφωνο του Δημάρχου Πάφου ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν και αυτός δέκτης απειλητικού μηνύματος. Η αστυνομία υποστήριξε ότι ο Δήμαρχος δέχθηκε το "απειλητικό" μήνυμα για να παραπλανήσει τις έρευνες.
Με οδηγίες του γενικού Εισαγγελέα θα ανοίξουν και οι τραπεζικοί λογαριασμοί του κ. Σάββα Βέργα καθώς υπάρχουν υποψίες ότι εμπλέκεται στην απάτη με τον διαχωρισμό οικοπέδων, αλλά και σε υπόθεση με συναυλίες του Σάκη Ρουβά και της Δέσποινας Βανδή. Οι συναυλίες είχαν χαρακτηριστεί φιλανθρωπικές ώστε να έσοδα να πάνε στα Κοινωνικά Παντοπωλεία. ¨Οπως αποδείχθηκε δεν δόθηκε ούτε ένα ευρώ στα κοινωνικά παντοπωλεία. Ο Δήμαρχος Πάφου είχε αποφασίσει να μην πληρωθεί φόρος θεάματος στον δήμο ενώ όπως αποκαλύφθηκε οι συναυλίες οργανώθηκαν από ιδιωτική εταιρεία, ιδιοκτήτης της οποία είναι ο σύζυγος της στενής του συνεργάτιδας στον Δήμο.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.