Στο σκαμνί ο Αλβανός που σκότωσε την Ελληνίδα φίλη του στο Ρίο

Στο σκαμνί ο Αλβανός που σκότωσε την Ελληνίδα φίλη του στο Ρίο

Αναβολή για 31 Οκτωβρίου πήρε η δίκη μετά από αίτημα του συνηγόρου του κατηγορουμένου -Ισχυρίζεται πως σκότωσε την ερωμένη του μετά από έναν έντονο καυγά 

Στο σκαμνί ο Αλβανός που σκότωσε την Ελληνίδα φίλη του στο Ρίο

Αναβολή για 31 Οκτωβρίου πήρε η υπόθεση του ερωτικού εγκλήματος στο Ρίο που ξεκίνησε το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου. 

Πρωταγωνιστές ένας νεαρός Aλβανός άντρας 30 χρόνων ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία μίας 43χρονης γυναίκας ιδιοκτήτριας καφέ με την οποία κατά τους δικούς του ισχυρισμούς διατηρούσαν παράνομο δεσμό και πως περιστασιακά εκείνος εργαζόταν στο σπίτι και στο κατάστημα της.
Κλείσιμο

Ο συνήγορος του Αλβανού, υποστήριξε  στη δίκη ότι ο πελάτης του, πριν το τραγικό περιστατικό είχε ένα τροχαίο ατύχημα, χτυπώντας το κεφάλι του, γεγονός που τον επηρέασε. Για αυτό το λόγο ζήτησε, αναβολή προκειμένου ο πελάτης του να εξεταστεί από ψυχίατρο. 




Ο ίδιος είναι παντρεμένος με παιδί και εκείνη ήταν μητέρα ενός  ανήλικου κοριτσιού.

Να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου περί ερωτικής του σχέσης με την άτυχη γυναίκα απέρριψαν οι συγγενείς της 43χρονης.



Οι δυο τους γνωρίστηκαν σύμφωνα με όσα ο ίδιος είπε περίπου ένα χρόνο πριν.

Και ενώ η σχέση τους φαινόταν να πηγαίνει καλά, το σκηνικό άλλαξε όταν ο νεαρός Αλβανός αναγκάστηκε για προσωπικούς οικογενειακούς λόγους να επιστρέψει στην πατρίδα του, όπως είπε.

Μετά από ένα μπαράζ τηλεφωνημάτων και έντονων λογομαχιών σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του επέστρεψε στην Ελλάδα.

Όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε στον ανακριτή διαπίστωσε μία αλλαγή στη συμπεριφορά της «παράνομης» ερωτικής του συντρόφου καθώς εκείνη τον απέφευγε.

Εκείνος αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει.
Πηγαίνει στο σπίτι της όπου περιμένει να φύγει ο σύντροφός της για να πάει να της μιλήσει και να ξεκαθαρίσει η κατάσταση μεταξύ τους.

Εκείνη μόλις τον είδε προσπάθησε εκνευρισμένη να το διώξει.



Εκείνος όπως ο ίδιος λέει στην προσπάθειά του να πάρει το μαχαίρι που εκείνη πήγε να αρπάξει γιατί δεν έφευγε από το σπίτι τη σκότωσε με το ίδιο μαχαίρι.

«Μόλις κατάλαβα ότι ήταν νεκρή προσπάθησα να δώσω τέλος στη ζωή μου. Έτρεφα αισθήματα δυνατά για εκείνη. Προσπάθησα να δώσω τέλος στη ζωή μου κόβοντας καλώδια και βάζοντάς τα στο λαιμό μου. Έβαλα το μαχαίρι στο σώμα μου αλλά δε μπόρεσα να το κάνω», είπε ο ίδιος στον ανακριτή σύμφωνα με το συνήγορο υπεράσπισής του Δημήτρη Γκαβέλα.

Ο νεαρός σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο μετά το έγκλημα παρουσιάστηκε στο Α.Τ. όπου και δήλωσε ότι είχε τελέσει το έγκλημα. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο που τους υπέδειξε ο Αλβανός στο Ρίο, βρήκαν την άτυχη γυναίκα μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, είχε δεχθεί χτυπήματα από μαχαίρι στην πλάτη, στο στήθος, ενώ ο δράστης με το τρίτο χτύπημα της έκοψε την καρωτίδα.



Να σημειωθεί τέλος ότι η 43χρονη Ναταλία Βουτσινά διατηρούσε σχέση με γνωστό δημοσιογράφο της Πάτρας. Η υπόθεση που είχε προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Πάτρας θα συζητηθεί στο δικαστήριο τη Δευτέρα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης