Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τρίτης (7/7) στην Πάτρα, καθώς ένας 78χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο προαύλιο του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας».
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, ο ηλικιωμένος βρισκόταν στο νοσοκομείο ως συνοδός ασθενούς, ενώ ο θάνατός του φέρεται να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία