Ρόδος: «Μαχαίρωσα τη μητέρα μου τόσες φορές γιατί ήμουν σε αμόκ»

Ρόδος: «Μαχαίρωσα τη μητέρα μου τόσες φορές γιατί ήμουν σε αμόκ»

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το μοιραίο απόγευμα της 19ης Ιουλίου του 2012 έρχονται στο φως - Όσα κατέθεσαν οι δράστες 

Ρόδος: «Μαχαίρωσα τη μητέρα μου τόσες φορές γιατί ήμουν σε αμόκ»
«Το μαχαίρι το έπιασα κατευθείαν από την κουζίνα. Την χτύπησα τόσες πολλές φορές γιατί είχα πάθει αμόκ» φέρεται να είπε στην απολογία του ο 26χρονος μητροκτόνος της Ρόδου, Νικόλαος Μπατζακάκης. Λίγες μέρες μετά την εξιχνίαση της δολοφονίας της άτυχης γυναίκας από το ίδιο της παιδί, συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το μοιραίο απόγευμα της 19ης Ιουλίου του 2012 έρχονται στο φως.

Ο νεαρός δράστης απολογούμενος ενώπιον της κ. Ανακρίτριας κατέθεσε αρχικά ότι η μητέρα του δεν του φερόταν καλά και από μικρό τον έδερνε. Είχε, όπως είπε, μεταβεί με τη Ρωσίδα σύντροφό του στο σπίτι της μητέρας του για να της ανακοινώσει ότι παντρεύονται.

«Όταν πήγαμε η μαμά μου ήταν έξω στον κήπο και πότιζε. Όταν μας είδε νευρίασε γιατί δεν συμπαθούσε την Ειρήνη επειδή ίσως ήταν πιο μεγάλη από εμένα, ήταν ξένη και είχε και παιδιά. Μετά μπήκαμε μέσα στο σπίτι για να συζητήσουμε. Άρχισα να της λέω ότι εγώ την αγαπάω την Ειρήνη και ότι θέλουμε να παντρευτούμε. Τότε μου απάντησε «να πάτε να …».... Η Ειρήνη ήταν εκεί όλη αυτή την ώρα. Μετά εγώ θόλωσα, η Ειρήνη καθόταν στην καρέκλα και είπε η μαμά μου με σιγανή φωνή «έχει δύο μπαστάρδια», πιστεύω όμως ότι το άκουσε η Ειρήνη. Μετά εγώ θόλωσα και έγινε ό,τι έγινε» είπε αρχικά ο μητροκτόνος και η συνέχεια της απολογίας του πραγματικά σοκάρει! 

«Το μαχαίρι το έπιασα κατευθείαν από την κουζίνα. Την χτύπησα τόσες πολλές φορές γιατί είχα πάθει αμόκ. Μόλις έκανα τις πρώτες μαχαιριές έπαθα αμόκ και δεν καταλάβαινα, συνέχισα να τη χτυπάω και γι’ αυτό και αυτοτραυματίστηκα στο αριστερό μου πόδι. Δεν έχει μείνει πλέον σημάδι. Μετά συνειδητοποίησα τι έκανα και είπα στην Ειρήνη, πάμε να φύγουμε».

«Δεν με ενδιέφεραν καθόλου τα λεφτά. Έχει πεθάνει δύο χρόνια και δεν έχω πάρει τίποτα, όλοι έτρεξαν να ανοίξουν τις θυρίδες και σκίζανε τα έπιπλα στο Γεννάδι μήπως βρούνε λεφτά… εγώ δεν έκανα τίποτα και δεν πήρα τίποτα.  Μέσα στο σπίτι απ’ ό,τι μου είπε η Μελίνα βρήκαν χρυσαφικά τριών χιλιάδων ευρώ, αν ήθελα θα τα είχα πάρει. Δεν με ένοιαζαν τα λεφτά, να της ανακοινώσω ότι θα παντρευόμουν, πήγα», συνέχισε, όπως αναφέρει η «Δημοκρατική». 
Κλείσιμο

Στην ομολογία του ενώπιον των αστυνομικών, που προηγήθηκε, τόνισε ομοίως ότι δεν δολοφόνησε για τα χρήματα: «Κοιτάξτε σε τι κατάσταση είμαι, είμαι άστεγος και δεν έχω στον ήλιο μοίρα. Αν ήθελα λεφτά, θα μπορούσα να έχω, από την περιουσία που μου αναλογεί. Αλλά δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά. Αυτό που έγινε με τη μητέρα μου, έγινε από την αγάπη μου για την Ειρήνη».

Τι υποστήριξε η Ρωσίδα 

H Ρωσίδα, Ειρήνη Ιακούλεβα, από την πλευρά της, περιγράφοντας το τι έγινε την 19η Ιουλίου 2012 είπε μεταξύ άλλων, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας: «...Όταν αυτή πήγε να πάρει το νερό από το ψυγείο, βλέπω τον Νίκο να είναι από πίσω της με το μαχαίρι και είδα ότι τη χτύπησε δύο φορές στην πλάτη και εγώ φοβήθηκα και έκλεισα τα μάτια μου. Ήμουν σχετικά μακριά γιατί το σαλόνι είναι μεγάλο και είναι ένας χώρος με την κουζίνα και αυτοί οι δύο ήταν στην κουζίνα.

Άκουσα που αυτή φώναζε "Νίκο, Νίκο, είσαι παιδί μου, τι είναι αυτά που κάνεις" και άκουσα, που έπεσε κάτω αλλά ακόμα μιλούσε. Μετά αυτός άρχισε να γυρίζει από εδώ και από εκεί μέσα στο σπίτι, νόμιζα ότι πέρασε πάρα πολύ ώρα που αυτός έκανε αυτά και σκέφτηκα να φωνάξω αλλά φοβήθηκα μήπως με σκοτώσει και εμένα.

Τα μάτια του ήταν αγριεμένα, δεν μπορώ να τα περιγράψω, σαν να μην ήταν ανθρώπινα. Εγώ νόμιζα ότι στο σπίτι κάτι έψαχνε, γιατί άκουγα τα πράγματα, που έπεφταν κάτω. Όταν βγήκε κρατούσε ένα πολύ μικρό τσαντάκι και είχε μέσα μόνο €20 και είπε "η γριά έχει μόνο 20 ευρώ στο σπίτι; Κάπου τα κρύβει". Η μητέρα του δεν ήταν ακόμα πεθαμένη όσο ήμασταν εκεί, γιατί την άκουγα που βογκούσε και φοβόμουν. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ αυτό που έγινε... Ο Νίκος ήταν σαν να μην έγινε τίποτα, ενώ εγώ όλη την ώρα έκλαιγα κι αυτός φώναζε να σκάσω κι αν έλεγα σε κάποιον κάτι θα την πληρώσω και εγώ και τα παιδιά μου θα μείνουνε στον δρόμο. Όταν γυρνούσαμε στο σπίτι αυτός πέταξε το μαχαίρι στον δρόμο... Εγώ συνέχισα να μένω μαζί του και δεν έλεγα τίποτα από φόβο, ερχόταν στο σπίτι μόνο για να κοιμηθεί και για να πάρει λεφτά. Εγώ έβαζα στην άκρη χρήματα για να νοικιάσω ένα σπίτι...».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης