Στα διόδια του Ισθμού θα συγκεντρωθούν στις τρεις το μεσημέρι συλλογικοί φορείς της Κορινθίας για να διαμαρτυρηθούν για την αύξηση της τιμής των διοδίων στην εθνική οδό.
Μεταξύ των φορέων που θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση είναι το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, η Α' ΕΛΜΕ Κορινθίας, οι Εμπορικοί Σύλλογοι Κορίνθου και Νεμέας, το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, και το σωματείο εργαζομένων στην ΔΕΗ.
Σε ανακοίνωση- κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, σημειώνουν ότι «η αύξηση των διοδίων, σε μία περίοδο όπου οι μισθοί έχουν υποστεί σημαντικές μειώσεις, οι τιμές των αγαθών έχουν παραμείνει στα ύψη, τα χαράτσια και οι συνεχόμενα επιβαλλόμενοι νέοι φόροι μεσουρανούν, φέρνει τον ελληνικό λαό σε οριακό σημείο».
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events