Περίπου εκατό αλλοδαποί εργάτες από το Μπαγκλαντές, διαμαρτυρήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή της Μανωλάδας για το γεγονός ότι έχουν μείνει άνεργοι, πεινασμένοι και χωρίς χρήματα, μετά τα περσινά αιματηρά επεισόδια στις καλλιέργειες φράουλας.
Πρόκειται για τους εργάτες που δούλευαν για λογαριασμό του επιχειρηματία που εμπλέκεται στην υπόθεση.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events