Κύπρος: Σχέσεις Μαμαλικόπουλου - Μαζιώτη αποκάλυψε ο Τσεχιλίδης

Κύπρος: Σχέσεις Μαμαλικόπουλου - Μαζιώτη αποκάλυψε ο Τσεχιλίδης

Ισχυρίστηκε ότι μαζί με έναν "Γιώργο", είχαν ένα στέκι στα Εξάρχεια το οποίο λειτουργούσε ως χώρος συνάντησης μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου στην Ελλάδα

Κύπρος: Σχέσεις Μαμαλικόπουλου - Μαζιώτη αποκάλυψε ο Τσεχιλίδης
Σχέσεις του ισοβίτη Δημήτρη Μαμαλικόπουλου με τον καταζητούμενο Νίκο Μαζιώτη και κάποιο άτομο με το όνομα "Γιώργος", που σήμερα βρίσκεται στην Ιταλία, αποκάλυψε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πολίτης", σε κατάθεση του στη Κυπριακή αστυνομία και στο κλιμάκιο της ελληνικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας που βρίσκεται στη Κύπρο, ο Τάσος Τσεχιλίδης, που κρατείται στις Κεντρικές Φυλακές της Λευκωσίας.

Ο Τσεχιλίδης ισχυρίστηκε ότι ο Μαμαλικόπουλος με τον Μαζιώτη και τον "Γιώργο" είχαν μαζί ένα στέκι στα Εξάρχεια το οποίο λειτουργούσε ως χώρος συνάντησης μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου στην Ελλάδα.

Στην κατάθεση του αναφέρθηκε και σε διάφορες ενέργειες αντιεξουσιαστών αλλά και σε χώρους που γνωρίζει ότι κρύβονται όπλα. Όλα τα στοιχεία τυγχάνουν λεπτομερούς αξιολόγησης και εξετάζεται η αξιοπιστία του Τσεχιλίδη.

Σημειώνεται ότι ο Τάσος Τσεχιλίδης και ο Δημήτρης Μαμαλικόπουλος καταδικάστηκαν τη περασμένη Παρασκευή σε ποινή πεντάκις ισοβίων για την δολοφονία πέντε σωματοφυλάκων τον Ιούνιο του 2012 στην Αγία Νάπα.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης