Πάτρα: Προφυλακίστηκε ο δολοφόνος της Ναταλίας Βουτσινά

Πάτρα: Προφυλακίστηκε ο δολοφόνος της Ναταλίας Βουτσινά

Θρήνος και οδύνη στην κηδεία της – Τραγική φιγούρα η 10χρονη κόρη - Την μαχαίρωσε μέσα στο σπίτι της 

Πάτρα: Προφυλακίστηκε ο δολοφόνος της Ναταλίας Βουτσινά
Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μετά την απολογία του, ο 33χρονος Αλβανός που δολοφόνησε την 43χρονη Ναταλία Βουτσινά μέσα στο σπίτι της, στην περιοχή Μποζαΐτικα της Πάτρας, κρίθηκε προφυλακιστέος. Εξερχόμενος από το γραφείο του ανακριτή ο 33χρονος αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση.



Σύμφωνα με τον σύντροφο του θύματος, Ανδρέα Βρή, ο αλλοδαπός δεν εργαζόταν ούτε στο σπίτι, ούτε στην επιχείρηση της οικογένειας, αλλά είχε εργαστεί για περίπου πέντε μέρες, πριν από δύο χρόνια, στην επιχείρηση και όπως προσθέτουν οι ίδιοι, δεν είχαν καμία σχέση μαζί του. Μάλιστα ξεκαθάρισε πως η γυναίκα του δεν είχε ούτε ερωτική ούτε οποιαδήποτε σχέση με τον δολοφόνο. (Διαβάστε σχετικά εδώ
Κλείσιμο



Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση δεν αποκλείουν πάντως ο 33χρονος Αλβανός να είχε κάποια εμμονή για την 43χρονη γυναίκα και να τη σκότωσε σε κατάσταση αμόκ.

Θρήνος και οδύνη στην κηδείας της αδικοχαμένης γυναίκας

Ένα τεράστιο «γιατί» συνόδευε τον βουβό θρήνο συγγενών και φίλων που βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο Α' Δημοτικό Κοιμητήριο των Αγγέλων στην Πάτρα, για να αποχαιρετήσουν την 43χρονη, που έφυγε από τη ζωή με φρικτό τρόπο, θύμα του 33χρονου στυγερού δολοφόνου από την Αλβανία.



Τραγικές φιγούρες η μόλις 10 ετών κόρη της, ο σύντροφός της, η μητέρα αλλά και τα δύο αδέλφια της.



Παράκληση της οικογένειας, σύμφωνα με το thebest.gr, ήταν αντί στεφάνων να γίνουν καταθέσεις υπέρ του ιδρύματος Κιβωτός της Αγάπης και του Ιατρικού Συλλόγου για το Κοινωνικό Ταμείο Αλληλεγγύης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης