Παπαγεωργόπουλος: «Για δεύτερη φορά στη ζωή μου δεν θα κάνω Ανάσταση»

Παπαγεωργόπουλος: «Για δεύτερη φορά στη ζωή μου δεν θα κάνω Ανάσταση»

Σε νέα του επιστολή λέει πως η πρώτη ήταν όταν ως αθλητής βρέθηκε στο Σότσι της τότε Σοβιετικής Ενωσης για το πρωτάθλημα στίβου

Παπαγεωργόπουλος: «Για δεύτερη φορά στη ζωή μου δεν θα κάνω Ανάσταση»
Mε νέα επιστολή του, μέσα από τις φυλακές των Διαβατών, ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, αναφέρεται στο δεύτερο Πάσχα της ζωής του που δεν θα κάνει Αναστάση.

Συμπληρώνοντας δύο μήνες στη φυλακή, αναφέρει πως η πρώτη φορά ήταν πριν από χρόνια όταν ως αθλητής βρέθηκε στο Σότσι της τότε Σοβιετικής Ενωσης για το πρωτάθλημα στίβου.

Στη συνέχεια ο κ. Παπαγεωργόπουλος, αναρωτιέται τι ακριβώς παρέλειψε να κάνει ως δήμαρχος στην υπόθεση της υπεξαίρεσης και για ποιο λόγο το δικαστήριο τον καταδίκασε σε ισόβια, κάνοντας λόγο για «τη μεγαλύτερη δικαστική πλάνη των τελευταίων δεκαετιών».

Όπως αναφέρει «η αλήθεια δεν μπορεί να μένει κρυμμένη για πολύ καιρό. Με τον ένα ή άλλο τρόπο θα αποκαλυφθεί. Το πιθανότερο θα αποκαλυφθεί από την ίδια τη δικαιοσύνη» και συνεχίζει: «Μπορεί ακόμη κάποιος κάτω από το βάρος των τύψεων να μιλήσει. Εγώ πάντως και αυτό το Πάσχα για δεύτερη φορά στη ζωή μου δεν θα κάνω Ανάσταση».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης